Buzz

Ανήκουστο: το Today Show έδιωξε την Εϊμι Ανταμς από το στούντιο!

στα 10

H Eϊμι Ανταμς ήταν καλεσμένη του Today Show, της πρωινής εκπομπής του NBC, για να μιλήσει για την νέα της ταινία: το «Big Eyes» του Τιμ Μπάρτον. Οταν όμως αρνήθηκε να απαντήσει σε συγκεκριμένη ερώτηση, οι αρχισυντάκτες ακύρωσαν την εμφάνισή της και... την έδιωξαν.

Ανήκουστο: το Today Show έδιωξε την Εϊμι Ανταμς από το στούντιο!

Η χολιγουντιανή βιομηχανία περνάει κρίσιμες μέρες: μετωπική σύγκρουση με τα media. Kαι οι δύο πλευρές παρουσιάζουν απαράδεκτες συμπεριφορές. Μόνο που μοιάζει να έχουμε πιάσει πάτο. Το σκάνδαλο του χακαρίσματος της Sony, κι όλες οι συνέπειες που έχουν επέλθει μέχρι και την ακύρωση της πρεμιέρας του «The Interview», αποτελούν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και σημαντικό πολιτικό θέμα. Κατανοούμε λοιπόν πλήρως γιατί οι συνάδελφοι στα αμερικανικά media έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στο να διερευνήσουν όλες τις ιστορικές, οικονομικές, κοινωνικές πλευρές του. Μόνο που υπάρχουν και όρια. Τα οποία μάλλον έχουν χαθεί.

Διαβάστε ακόμη: Από τον Τζορτζ Κλούνεϊ ως τον Τζος Γουίντον: αντιδράσεις στην απόφαση της Sony ν' ακυρώσει την έξοδο του «The Interview»

Που ακούστηκε να είσαι το Νο1 πρωινό talk show, να έχεις καλεσμένη την Εϊμι Ανταμς στο στούντιο (η οποία μάλιστα παρέμεινε μία έξτρα μέρα στην Νέα Υόρκη μόνο και μόνο για την εκπομπή σου) για να διαφημίσει την νέα της ταινία (το «Big Eyes» του Τιμ Μπάρτον) και να την πετάς έξω, γιατί... δε θέλησε να σχολιάσει ή να συζητήσει το θέμα της Sony.

today show To team της εκπομπής, με ηγέτη τον Ματ Λάουερ, ο οποίος έχει αρκετές φορές απασχολήσει με την αναιδή, αλαζονική συμπεριφορά του

Τα γεγονότα θέλουν τους αρχισυντάκτες της εκπομπής, λίγο πριν η Ανταμς βγει στον αέρα, να αλλάζουν το πρόγραμμα και να ακυρώνουν την εμφάνισή της, γιατί εκείνη εξέφρασε την επιθυμία να μην ερωτηθεί ζωντανά για ένα θέμα που... δεν την αφορά άμεσα. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι η Ανταμς (διάσημα ευγενική και καλόβολη συνεργάτης) δίστασε, το σκέφτηκε και αποφάσισε τελικά να απαντήσει, αλλά προς έκπληξή της άκουσε ότι «πολύ αργά, δυστυχώς πρέπει να ακυρώσουμε την εμφάνισή σας βγήκαμε εκτός χρόνου».

Το θέμα πήρε διαστάσεις. H Weinstein Co., η εταιρία που διανέμει το «Big Eyes», τοποθετήθηκε με επίσημη δήλωση: «Στηρίζουμε απόλυτα την πρωταγωνίστριά μας, Εϊμι Ανταμς. Εχουμε σταθεί τυχεροί που απολαμβάνουμε το ταλέντο της σε αρκετές μας ταινίες. Είμαστε σίγουροι ότι συνεργάτες της, σκηνοθέτες και ηθοποιοί, θα συμφωνούσαν με τη δήλωσή μας: η Εϊμι αποτελεί τον επαγγελματισμό προσωποιημένο - μέσα κι έξω από τα κινηματογραφικά σετ. Το γεγονός ότι το Today Show δε τη σεβάστηκε, όταν η Εϊμι εξέφρασε την άρνησή της για μία ερώτηση που την έκανε να νιώσει άβολο, αλλά ακύρωσαν την εμφάνισή της λέει πολλά...»

Πράγματι λέει πολλά. Κι όχι για την Ανταμς.

Διαβάστε ακόμη: