Industry

Το «All the Pretty Horses» του Μιχάλη Κωνσταντάτου χρηματοδοτείται από το Eurimages

στα 10

Ηταν η μόνη ελληνική παραγωγή που χρηματοδοτήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου του συμβουλίου της Ευρώπης για το σινεμά.

Flix Team
Το «All the Pretty Horses» του Μιχάλη Κωνσταντάτου χρηματοδοτείται από το Eurimages

Ανάμεσα στις επόμενες ταινίες της Μία Χάνσεν Λαβ, του Μπεντ Χάμερ, η του Γκριμούρ Χακόναρσον, το «All the Pretty Horses» επιχορηγήθηκε από το Eurimages με το ποσό των 110.000 ευρώ φέρνοντας το ένα βήμα πιο κοντά στα γυρίσματά του.

Η δεύτερη μεγάλου μήκους του Μιχάλη Κωνσταντάτου μετά το «Luton», είναι μια παραγωγή Ελληνική, Γερμανική και Βέλγικη συμπαραγωγή και λίγους μήνες πριν είχε επιλεγεί ανάμεσα στα project του Gap-Financing Market του Φεστιβάλ Βενετίας.

Δείτε ακόμη: To «Pari» του Σιαμάκ Ετεμάντη στηρίζεται από το Eurimages

Μιχάλης Κωνσταντάτος 607

H Αλίκη κι ο Πέτρος ένα παντρεμένο ζευγάρι λίγο πριν τα 40, μετακομίζουν από το διαμέρισμα τους στην Αθήνα σε μια επαρχιακή πόλη μαζί με τον πεντάχρονο γιο τους. Εκέινη δουλεύει σαν αποκλειστική νοσοκόμα κι εκείνος σαν επιστάτης σε μια πλούσια βίλα, της οποίας η ιδιοκτήτρια λείπει συχνά.

Οι δύο τους έχοντας δυσκολίες να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον, περνούν όλο και περισσότερο καιρό στο άδειο σπίτι, προσπαθώντας να αναβιώσουν κάτι από την προηγούμενη καλύτερη ζωή τους, έστω κι αν ξέρουν ότι πρόκειται για ένα ψέμα.

Δείτε επίσης: