Buzz

Ακυρώστε τα πάντα. Στις 26 Απριλίου είναι η επίσημη Alien Day!

στα 10

Επειδή και οι θαυμαστές του Alien πρέπει να έχουν τη δική τους γιορτή.

Ακυρώστε τα πάντα. Στις 26 Απριλίου είναι η επίσημη Alien Day!

H ημερομηνία 4 (για τον Απρίλιο) - 26 (για την ημέρα) προκύπτει από το το LV-426, το φεγγάρι στο οποίο ανακαλύπτουμε για πρώτη φορά τα άλιεν στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, το θρυλικό πρώτο «Alien» του 1979, ενώ ο «εορτασμός» συμφέρει πολλούς περισσότερους από τους θαυμαστές της σειράς του «Alien», αφού έρχεται να συμπληρώσει ιδανικα την προώθηση του «Alien: Covenant» που θα βγει στις αίθουσες στις 18 Μαΐου του 2017.

Δείτε ακόμη: Το πλήρωμα του «Alien: Covenant» έχει ένα μήνυμα για σας

Alien Day

Την επίσημη, λοιπόν, ημέρα του Alien, στην Αμερική θα γίνουν προβολές των ταινιών της saga του «Alien» (ανάμεσα σε αυτές και μια παρουσία της Σιγκούρνι Γουίβερ), αλλά και ένας διαγωνισμός με τρίβια από τις ταινίες στο @AlienAnthology στο Twitter με συλλεκτικά δώρα. Φανταζόμαστε πως και εκτός Αμερικής, οι φανατικοί της σειράς θα οργανώσουν μικρά ή μεγαλύτερα αφιερώματα για να γιορτάσουν κι αυτοί με τη σειρά τους την αγαπημένη τους σειρά.

Alien Day

Ειδικά για τη φετινή Alien Day (το αναλυτικό πρόγραμμα της οποίας μπορείτε να βρείτε εδώ), η Mondo κυκλοφορεί μια συλλεκτική συσκευασία τεσσάρων βινυλίων με την αυθεντική μουσική του Τέρι Γκόλντσμιθ για το «Alien» με σχέδιο του Τάιλερ Στάουτ.

Alien Mondo

Περισσότερο... Alien