Buzz

Ο Αλντεν Ερενραϊκ έρχεται στο MCU

στα 10

Θα πρωταγωνιστήσει σε έναν μέχρι στιγμής άγνωστο ρόλο στην σειρά της Marvel «Ironheart».

Ο Αλντεν Ερενραϊκ έρχεται στο MCU

Η νέα σειρά της Marvel «Ironheart» θα μας παρουσιάσει την Ρίρι Γουίλιαμς, ένα νεαρό κορίτσι ιδιοφυΐα στη μηχανική, η οποία μπορεί να φτιάξει τη δική της πανοπλία χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας της Stark Industries. Ηδη γνωρίζουμε πως η Ντόμινικ Θορν θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της Γουίλιαμς, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο στο «Black Panther: Wakanda Forever», ενώ το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Αντονι Ραμος, Λάιρικ Ρος και Μάνι Μοντάνα.

Τώρα το Deadline αναφέρει πως σε αυτό το καστ προστέθηκε και ο Αλντεν Ερενραϊκ ως ένας από τους κύριους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μέχρι στιγμής ποιος είναι ακριβώς αυτός δεν γνωρίζουμε ωστόσο υπάρχουν αρκετές φήμες πως τόσο το «Ironheart» όσο και μια άλλη σειρά της Marvel, το «Armored Wars», μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ο Εζίκιελ Στέιν, ο γιος του Ομπαντάια Στέιν, του κακό του πρώτου «Iron Man» τον οποίο ερμήνευσε ο Τζεφ Μπρίτζες, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα κόμικς το 2008.

Διαβάστε ακόμα: Ανακοινώθηκε και επίσημα o σκηνοθέτης του «Captain America 4»

irohheart Ezekiel Stane

Επίσης κάποιοι πιστεύουν πως ο χαρακτήρας του Σαμ Ρόκγουελ, Τζάσιν Χάμερ, θα κάνει την εμφάνισή του και στην σειρά «Ironheart», μιας και θα παίξει σημαντικό ρόλο στα «Armored Wars». Ενα τέτοιο crossover δεν είναι και τόσο απίθανο καθώς ακούγεται πως ο Χάμερ θα κάνει και την εμφάνισή του στη επερχόμενη ταινία των Marvel Studios «Thunderbolsts».

Απλά υπομονή λίγες μέρες ακόμα για να μάθουμε περισσότερα καθώς η Marvel θα επιστρέψει στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο στα τέλη του μήνα.