Buzz

Η Αλάνα Χάιμ θα πρωταγωνιστήσει σε δυο νέες ταινίες

στα 10

Μετά την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση η Χάιμ, ένα από τα μέλη της αγαπημένης μπάντας του Πολ Τόμας Αντερσον, θα παίξει όχι σε μια αλλά σε δυο ταινίες.

Η Αλάνα Χάιμ θα πρωταγωνιστήσει σε δυο νέες ταινίες

Η Αλάνα Χάιμ, η μία από τις τρεις αδελφές Χάιμ, είναι γνωστή κυρίως ως μέλος της μπάντας Haim των οποίων ο Πολ Τόμας Αντερσον έχει σκηνοθετήσει πολλά μουσικά βίντεο. Πριν λίγα χρόνια όμως αποφάσισε να κάνει και το πέρασμά της από το σινεμά παίζοντας στην ταινία του Αντερσον «Πίτσα Γλυκόριζα» δίνοντας μια αρκετά μεστή ερμηνεία. Και τώρα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε όχι μια αλλά δυο ταινίες.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Αλάνα Χάιμ έχει υπογράψει να παίξει σε δύο ταινίες που θα γυριστούν η μια πίσω από την άλλη. Η πρώτη ταινία είναι το «The Mastermind», σε σκηνοθεσία Κέιλι Ράινχαρντ, όπου η Χάιμ θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Τζος Ο' Κόνορ η οποία περιγράγεται ως μια ένα δράμα ληστείας που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ και την έναρξη του κινήματος για την απελευθέρωση των γυναικών.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025

Licorice Pizza

Στη συνέχεια θα παίξει στο «The Drama», σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Μπόργκλι, όπου και θα συμπρωταγωνιστήσει με τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον και αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού λίγο πριν παντρευτούν. Η σχέση τους εκτροχιάζεται όταν εμφανίζονται απρόσμενες αποκαλύψεις που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο το ένα άτομο στο ζευγάρι αλλάζει τον τρόπο που βλέπει το άλλο.

Ελπίζούμε μόνο να την δούμε σύντομα και σε κάποιο νέο βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία και Πολ Τόμας Αντερσον.