Buzz

Ερχεται η «Aγάπη, Αγάπη, Αγάπη» του Κώστα Ζάπα

στα 10

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, η ταινία βρίσκεται στο post production και κάτι μας λέει πως θα δούμε τις πρώτες εικόνες πιο γρήγορα απ ότι περιμέναμε.

Flix Team
Ερχεται η «Aγάπη, Αγάπη, Αγάπη» του Κώστα Ζάπα

Η πέμπτη μεγάλου μήκους του Κώστα Ζάπα είναι σχεδόν έτοιμη. Το φιλμ ακολουθεί τις διαδρομές μιας ομάδας ανθρώπων που αναζητούν κάτι που τους λείπει, κάτι ουσιαστικό και απαραίτητο, κάτι που ονομάζουμε αγάπη.

Η Στέλλα, μια σαραντάρα εξωτική γυναίκα, μετά το θάνατο του άντρα της σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, που τα αίτιά του έμειναν αδιευκρίνιστα από την αστυνομία, δίνει παραστάσεις sex show σε έναν παλιό κινηματογράφο τέχνης, που έχει μετατραπεί σε στριπτιζάδικο, προκειμένου να επιβιώσει με τη νεαρή κόρη της, τη Φανή. Εκεί θα τη γνωρίσει ένας γερασμένος πια playboy, ο Νίκος, που περιφέρεται μόνος, παρατημένος από τη γυναίκα του, αλλά και το γιο του, τον Εκτορα, ο οποίος μόλις έχει παντρευτεί. Ο Νίκος θα αγαπήσει τη Στέλλα ακαριαία, απόλυτα, απεγνωσμένα. Και θα τη διεκδικήσει.

Ομως τα παιδιά τους, η Φανή κι ο Εκτορας, θα διεκδικήσουν κι αυτά το μερίδιό τους από την αγάπη. Γιατί η Φανή, που δεν έχει αποδεχτεί το θάνατο του πατέρα της, έχει γίνει πλέον επιθετική, ατίθαση, εκρηκτική. Και κυρίως ερωτική. Με τον κάθε άντρα. Και με όλους. Αλλά και ο Εκτορας, εγκαταλειμμένος από τη μητέρα του, γίνεται μέρα με τη μέρα ένας βίαιος και απρόβλεπτος άντρας. Τους λείπει η αγάπη και τη θέλουν όσο τίποτα δική τους. Μόνο δική τους. Αραγε η αγάπη θα μπορέσει να αλλάξει τη μοίρα αυτών των ανθρώπων; Μπορεί η αγάπη να νικήσει κάτι κολοσσιαίο όπως η μοίρα; Κι αν μπορεί, μέχρι που θα φτάσουν για την αγάπη;

αγάπη αγάπη αγάπη, 607

Στο «αγάπη, αγάπη, αγάπη» πρωταγωνιστούν η Αγγελική Παπαθεμελή, ο Αντώνης Παπαδόπουλος, η Νικολίτσα Ντρίζη, η Μάρα Δαρμουσλή κι ο Αγγελος Βαλέρας, ενώ εμφανίζονται ακόμη οι Δημήτρης Πουλικάκος, Ερρίκος Λίτσης, Κατερίνα Λάσπα.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον χειμώνα, όμως έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε πως μια πρώτη εκδοχή της θα προβληθεί στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Η περιγραφή της ταινίας έκπληξης στο πρόγραμμα των Νυχτών Πρεμιέρας γράφει: «Λίγο πριν την ολοκλήρωση της νέας του ταινίας, ένας δημιουργός που έχει αφήσει ήδη ισχυρό ίχνος στην πρωτοποριακή και καλτ ελληνική κινηματογραφική σκηνή, την παρουσιάζει ως Work in Progress. Πρόκειται για ένα low budget αριστούργημα.»

Αν έχετε λοιπόν εισιτήριο για την ταινία έκπληξη των Νυχτών πρεμιέρας την Ερχόμενη Κυριακή 27/09 στις 10:00 το βράδυ στο Ideal, ίσως να είναι αυτή η ταινία που θα δείτε.

Διαβάστε ακόμη: