Buzz

Είναι ο Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

στα 10

Οι φήμες που τον θέλουν να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο ως η επόμενη ενσάρκωση του 007 ακούγονται ολοένα και περισσότερο.

Είναι ο Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Μέσα σε αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια, από τότε που ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρέτησε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ με την ταινία «No Time to Die», έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα ονόματα για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ενα όμως από τα ονόματα που ακούγεται ίσως περισσότερα από όλα τα υπόλοιπα είναι εκείνο του Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον.

Ο ίδιος μάλιστα είχε επιβεβαιώσει παλιότερα πως είχε συναντηθεί με τους παραγωγούς Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον χωρίς όμως να πει τίποτα παραπάνω γι’ αυτό το θέμα. Τώρα η βρετανική εφημερίδα The Sun αποκαλύπτει πως οι φήμες που θέλουν τον Τέιλορ-Τζονσον ως την επόμενη ενσάρκωση του 007 είναι αληθινές, λέγοντας πώς ο ίδιος έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κίλιαν Μέρφι είναι η επιλογή του Πιρς Μπρόσναν για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

aaron taylor johnson

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την Μπρόκολι, η οποία είχε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν πως ψάχνει έναν ηθοποιό για να δεσμευτεί στον ρόλο για 10-12 χρόνια (ο Κρεγκ έπαιξε τον Μποντ σε πέντε ταινίες σε μια διάρκεια 15 χρόνων).

Βέβαια όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, κάτι που ίσως δεν αργήσει να επιβεβαιωθεί σύντομα. Αναμένουμε λοιπόν.