Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Sex and the City - And Just Like That»

Πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης επιστροφής της γυναικοπαρέας του «Sex and the City». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sex and the City - And Just Like That».

«Disney Plus Day»

Δείτε όλα τρέιλερ και τις ανακοινώσεις που έγιναν φέτος στο Disney Plus Day. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«Downton Abbey: A New Era»

Πρώτες εικόνες από το «Downton Abbey: A New Era», αλλά και μια μικρή γεύση από το teaser της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Downton Abbey: A New Era».

«The Hand of God»

H νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο, και η επίσημη υποβολή της Ιταλίας για τα φετινά Οσκαρ, έρχεται στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου.

«Voir»

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ υπογράφει ο Ντέιβιντ Φίντσερ για το Netflix, με θέμα το σινεμά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Voir».

«C'mon C'mon»

Θα έφτανε ότι είναι η νέα ταινία του αγαπημένου μας Μάικ Μιλς («Οι Πρωτάρηδες»). Αλλά είναι κι αυτός ο Χοακίν Φίνιξ. Κάθε φορά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «C'mon C'mon».

«Single All The Way»

Ενα χριστουγεννιάτικο rom-com όπου όταν ένας άντρας επιστρέφει στο οικογενειακό του σπίτι για τις γιορτές παρουσιάζει τον καλύτερό του φίλο ως το αγόρι του για να γλυτώσει την πίεση των γονιών του.

«Being the Ricardos»

Η βιογραφική ταινία του Ααρον Σόρκιν για την μεγάλη κωμικό Λούσι Μπολ έχει τρέιλερ. Τι λέτε; Σας πείθει η Νικόλ Κίντμαν; Διαβάστε εδώ για το «Being the Ricardos».

«Silent Night»

Η Κίρα Νάιτλι πρωταγωνιστεί σε μια σκοτεινή χριστουγεννιάτικη κωμωδία όπου μια οικογένεια συγκεντρώνεται για να γιορτάσουν τις τελευταίες τους διακοπές μαζί, καθώς ο κόσμος έξω ετοιμάζεται να καταστραφεί.

«Drive My Car»

Η επίσημη υποβολή της Ιαπωνίας για τα φετινά Οσκαρ μιλά για την ιστορία ενός ηθοποιού και σκηνοθέτη που αναπτύσσει έναν εκπληκτικό δεσμό με τον σοφέρ του μετά τον απροσδόκητο θάνατο της συζύγου του.

«Ghostbusters: Afterlife»

Το νέο trailer μάς επιφυλάσσει μια έκπληξη: oι αυθεντικοί Ghostbusters είναι εδώ! Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Ghostbusters: Afterlife».

«1883»

To «Yellowstone» αποκτά μια prequel σειρά σε σκηνοθεσία του Τέιλορ Σέρινταν για το Paramount+.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021