Buzz

«C'mon C'mon»: σας προκαλούμε να δείτε αυτό το trailer χωρίς να βουρκώσετε

στα 10

Θα έφτανε ότι είναι η νέα ταινία του αγαπημένου μας Μάικ Μιλς («Οι Πρωτάρηδες»). Αλλά είναι κι αυτός ο Χοακίν Φίνιξ. Κάθε φορά.

«C'mon C'mon»: σας προκαλούμε να δείτε αυτό το trailer χωρίς να βουρκώσετε

O Mάικ Μιλς μάς είχε κερδίσει με το καλημέρα. Με τη δεύτερη κιόλας ταινία της φιλμογραφίας του, τους «Πρωτάρηδες» (Begginers, 2011) του - αυτή την τρυφερή, μελαγχολική, αστεία, ρομαντική, πικρή δραμεντί για τις νέες αρχές που αξίζουμε όλοι. Την ταινία που χάρισε στον Κρίστοφερ Πλάμερ το Οσκαρ του, κι έκλεψε τις καρδιές μας.

Λίγα χρόνια χρόνια μετά επέστρεψε με τις «Καταπληκτικές Γυναίκες» (20th Century Women, 2017) που, ακόμα κι αν δεν είχαν την ίδια ωστική δύναμη, έκρυβαν κι αυτές τους μικρούς συναισθηματικούς τους θησαυρούς.

Θυμηθείτε κι αυτό: Δείτε την Αλίσια Βικάντερ στο «Light Years» των National, με την υπογραφή του Μάικ Μιλς

cmon cmon 2

Γιατί το οξυγόνο των ταινιών του είναι οι ανθρώπινες στιγμές - αυτά τα μικρά «τίποτα», οι αμηχανίες, τα βλέμματα, οι χοροί, η χαρά, οι απογοητεύσεις, τα τσιγάρα, τα φιλιά.

Kαι τώρα επιστρέφει, μάλλον για να μάς αποτελειώσει.

Το «C'mon C'mon» που έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Telluride, είναι μία, και πάλι, γλυκόπικρη δραμεντί που εξετάζει τις οικογενειακές σχέσεις (άντρας / αγόρι), αλλά αυτή τη φορά από την πλευρά του ενήλικου. Ο Χοακίν Φίνιξ ερμηνεύει έναν εργένη δημοσιογράφο, ο οποίος θα βρεθεί ξαφνικά σ' ένα road trip με τον πιτσιρικά ανηψιό του κι ο δεσμός που θα αναπτύξουν θα αλλάξει τις ζωές και των δύο.

cmon cmon 3

Η ασπρόμαυρη εικόνα, η ιδέα του road trip, το πόσο καταφέρνει ένα παιδί να ανοίξει τις βουλωμένες αρτηρίες των μεγάλων - όλα μοιάζουν κι ως μία υπόκλιση στο «Αλίκη στις Πόλεις» του Βιμ Βέντερς.

Κι όλα αυτά μάς έχουν κάνει να φωνάζουμε: «C'mon C'mon! Θέλουμε να το δούμε!»

Προς το παρόν, πατήστε το play στο trailer:

Διαβάστε περισσότερα: