Buzz

O Κέισι Αφλεκ επιστρέφει (στη Ρούνι Μάρα) στο «A Ghost Story»

στα 10

Και το πρώτο τρέιλερ κάνει την ταινία του Ντέιβιντ Λόουερι να μοιάζει μελαγχολικά υπέροχη.

O Κέισι Αφλεκ επιστρέφει (στη Ρούνι Μάρα) στο «A Ghost Story»

Μπορεί η τελευταία του ταινία να είναι το «Ο Πιτ κι ο Δράκος του», όμως ο Ντέιβιντ Λόουρι είναι γέννημα θρέμμα της ανεξάρτητης πλευράς του αμερικανικού σινεμά, έχοντας κάνει ταινίες όπως το «St. Nick» και το «Ain’t Τhem Body Saints», πριν περάσει στα μεγάλα μπάτζετ των στούντιο. Και για το «A Ghost Story», που έκανε το ντεμπούτο του στο φετινό Φεστιβάλ του «Sundance», επιστρέφει σε εκείνη την πλευρά, με συνοδοιπόρους τη Ρούνι Μάρα και τον Κέισι Αφλεκ, το πρωταγωνιστικό δίδυμο και του «Ain’t Τhem Body Saints».

Μόνο που αυτή τη φορά χωρίζονται νωρίς, αφού ο χαρακτήρας του Αφλεκ πεθαίνει, μόνο και μόνο για να επιστρέψει από τον άλλο κόσμο προκειμένου να παρηγορήσει τη γυναίκα του. Ομως ένα πνεύμα δεν έχεi ύλη, κι έτσι ο ήρωας δανείζεται ίσως την πιο κλισέ μορφή ενός «φαντάσματος», φορώντας ένα λευκό σεντόνι, σε ένα φιλμ που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το τετριμμένο για να φλερτάρει με το απροσδόκητο.

Δείτε ακόμη: Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρούνι Μάρα, Μάικλ Φασμπέντερ και Πάτι Σμιθ σε σκηνές από το «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ a ghost story 607

Ηδη διάσημο από την προβολή του στο Sundance για μια σκηνή στην οποία η Ρούνι Μάρα κάθεται απλά στο τραπέζι και για πέντε λεπτά τρώει σχεδόν μια ολόκληρη πίτα, το «A Ghost Story» φιλοδοξεί να ακολουθήσει μόνο τους δικούς του κανόνες κι οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή είναι αναμφίβολα μια αξιέπαινη φιλοδοξία.

Και το πρώτο τρέιλερ, μελαγχολικό και μουντό, δείχνει υπέροχο κάτω από τους ήχους του ελεγειακά θλιμμένου τραγουδιού των Dark Rooms που το συνοδεύουν. Δείτε το πιο κάτω.

a ghost story 607


Δείτε ακόμη: