Buzz

Νέο αίμα έρχεται στο πρώτο τρέιλερ των «Expend4bles»

of 10

Η ταινία, η οποία γυρίστηκε και στην Θεσσαλονίκη, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου.

Νέο αίμα έρχεται στο πρώτο τρέιλερ των «Expend4bles»

Εχουν περάσει 9 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε την ομάδα του Μπάρνεϊ Ρος, τους «Αναλώσιμους», στη μεγάλη οθόνη. Αλλά μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα για ξεκούραση, φαίνεται πως επιτέλους είναι έτοιμοι για μια ακόμα αποστολή.

Το «Expendables 4» (ή «Expend4bles» αν θέλετε τον πιο ακριβή του τίτλο) έρχεται στη μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβριο και έχουμε το πρώτο της τρέιλερ. Στην ταινία, της οποίας μέρος της γυρίστηκε και στην Θεσσαλονίκη το 2021, επιστρέφουν οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Ντολφ Λούντγκρεν και Ράντι Κουτούρ και μαζί τους φέρνουν και νέα ονόματα στο καστ όπως τους Μέγκαν Φοξ, 50 Cent, Τόνι Τζα, Τζέικομπ Σκίπιο, Λέβαϊ Τραν, Εντι Χολ, Ικο Ουγάις και Αντι Γκαρσία.

Διαβάστε ακόμα: Ο ΣΑΠΟΕ για την υπόθεση των ατυχημάτων στα γυρίσματα του «The Expendables 4» στη Θεσσαλονίκη

Expend4bles

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει αυτή την φορά ο Σκοτ Γουό και το σενάριο θέλει την ομάδα των Αναλώσιμων να έρχονται αντιμέτωποι με έναν έμπορο όπλων που διοικεί τη δύναμη ενός τεράστιου ιδιωτικού στρατού.

Το «Expendables 4» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά για την ώρα δείτε παρακάτω το πρώτο του τρέιλερ.

Expend4bles