Buzz

Ο Μπονγκ Τζουν-χο ετοιμάζει νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον

of 10

Ο Κορεάτης σκηνοθέτης επιστρέφει στην επιστημονική φαντασία μεταφέροντας το επερχόμενο βιβλίο του Εντουαρντ Αστον «Mickey7» στη μεγάλη οθόνη.

Ο Μπονγκ Τζουν-χο ετοιμάζει νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Ο Μπονγκ Τζουν-χο φαίνεται πως βρήκε τη νέα του ταινία μετά από τον θρίαμβο των «Παράσιτων» του 2018.

Ο Τζουν-χο επιστρέφει στο είδος της επιστημονικής φαντασία γράφοντας το σενάριο και αναλαμβάνοντας την σκηνοθεσία μιας ατιτλοφόρητης μέχρι στιγμής ταινία η οποία θα βασίζεται στο επερχόμενο μυθιστόρημα του Εντουαρντ Αστον «Mickey7». Και ίσως το πιο συναρπαστικό σε αυτό είναι ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπονγκ Τζουν-χο τελείωσε το σενάριο ενός από τα δύο πρότζεκτ που ετοιμάζει (ταυτόχρονα)

bong joon ho 607 4

Δεν γνωρίζουμε αρκετά για την ταινία παρά μόνο λίγα λόγια για το βιβλίο του Αστον το οποίο εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου παράγονται κλώνοι για να κάνουν ανεπιθύμητες, δυνητικά επικίνδυνες διαστημικές υποχρεώσεις. Ετσι ένας από αυτούς, ο Mickey7, φεύγει σε μια επικίνδυνη αποστολή η οποία πάει στραβά, αλλά εκέινος με κάποιο τρόπο ζει, για να επιστρέψει για να ανακαλύψει ότι η αποικία τον έχει ήδη αντικαταστήσει με τον Mickey8. Τώρα ο Mickey7 πρέπει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει και την διαστημική αποικία.

Εχοντας υπόψιν τις προηγούμενες δουλείες του Τζουν-χο είναι αβέβαιο το πόσο πιστός θα μείνει στο βιβλίο του Αστον και δεν θα αλλάξει αρκετά πράγματα στην ταινία του. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής η ταινία βρίσκεται ήδη στα αρχικά στάδια και ακόμα δεν γνωρίζουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της.

mickey7