Buzz

Ο Χιροκάζου Κόρε-Εντα ετοιμάζει τη νέα του ταινία

of 10

Με τίτλο «Monster», η νέα ταινία του Ιάπωνα auteur φημολογείται πως θα κάνει την πρεμιέρα της του χρόνου στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Χιροκάζου Κόρε-Εντα ετοιμάζει τη νέα του ταινία

Με το «Broker» του Χιροκάζου Κόρε-Εντα να ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις προβολές του στις κινηματογραφικές αίθουσες, μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννών το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο σκηνοθέτης φαίνεται πως δεν είναι έτοιμος να ησυχάσει. Ηδη έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει δυο νέα πρότζεκτ για την διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix, αλλά πρόσφατα έγιναν γνωστές κάποιες πληροφορίες για τη καινούργια του ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline η νέα ταινία του Κόρε-Εντα θα έχει τίτλο «Monster» και θα είναι σε σενάριο του σεναριογράφου τηλεοπτικών παραγωγών Γιούτζι Σακαμότο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Monster» σηματοδοτεί την πρώτη φορά από το 1995 και την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία «Maborosi» που ο Κόρε-Εντα σκηνοθετεί ταινία με σενάριο κάποιου άλλου, έχοντας γράψει τα σενάρια και για τις υπόλοιπες δεκατρείς του ταινίες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χιροκάζου Κόρε-Εντα θα συνεργαστεί με το Netflix πάνω σε δυο νέα πρότζεκτ

Hirokazu Kore-Eda

Από την άλλη ο Σακαμότο έχει γράψει το σενάριο για πολλές δημοφιλείς ιαπωνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Mother» και το «The Best Divorce», καθώς και την ταινία του 2021 «I Fell In Love Like A Flower Bouquet».

Η Gaga Corporation, η εδώ και αρκετά χρόνια διανομέας των ταινιών του Κόρε-Εντα, δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το «Monster», η οποία θα είναι και η πρώτη ιαπωνική ταινία του Κόρε-Εντα μετά τον νικητή του Χρυσού Φοίνικα το 2018 «Κλέφτες καταστημάτων». Το «Monster» προβλέπεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2023 στις κινηματογραφικές αίθουσες, με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας να αναμένεται πως θα γίνει του χρόνου στο Φεστιβάλ των Καννών το 2023.