Buzz

Ερχεται επιτέλους ο Μεφίστο στο MCU;

of 10

Διάφορες φήμες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή του πως ο διάβολος θα έρθει επιτέλους στο MCU αρκετά σύντομα και μάλιστα με τον Σάσα Μπάρον Κόεν να τον ενσαρκώνει.

Ερχεται επιτέλους ο Μεφίστο στο MCU;

Μπορεί οι επόμενες φάσεις του MCU να έχουν ήδη βρει τον μεγάλο κακό τους στο πρόσωπο του Κανγκ του Κατακτητή, τον οποίο ερμηνεύει ο Τζόναθαν Μέιτζορς, αλλά φαίνεται πως έρχεται να τον συναντήσει κι ένας ακόμα υπερκακός αρκετά σύντομα.

Διάφορες φήμες άρχισα να κάνουν την εμφάνισή τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με το Deadline να τις υποστηρίζει από διάφορες πηγές του, πως ο Σάσα Μπάρον Κόεν θα μπει στο MCU με τον ρόλο του Μεφίστο, κάνοντας την φαντασμαγορική του είσοδο κατά την διάρκεια της σειράς «Ironheart». Ο Μεφίστο είναι στην ουσία ο διάβολος της Marvel και έχει έρθει αντιμέτωπος αρκετές φορές με τους Thor, Doctor Strange και Spider-Man.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χάρισον Φορντ έρχεται στο MCU στον ρόλο του Στρατηγού Θάντιους «Thunderbolt» Ρος

mephisto sacha baron cohen

H σειρά φαίνεται πως θα έχει υπερφυσικά χαρακτηριστικά όταν ο Αντονι Ράμος εμφανίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας ντυμένος ως τον κακό The Hood ο οποίος στα κόμικ παίρνει τις δυνάμεις του από τον Dormammu, τον αντίπαλο του Doctor Strange, αλλά εδώ φαίνεται πως θα τους τις δώσει ο Μεφίστο.

Οι φήμες για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, από την εποχή που παίζονταν το «WandaVision» και φαίνεται πως θα έχει συνδέσεις και με την επερχόμενη σειρά του Disney+ «Agatha: Coven of Chaos».

Το «Ironheart» θα αποτελείτε από έξι επεισόδια και η πρωταγωνίστριά του Ντόμινικ Θορν ως Ρίρι Γουίλιαμς θα κάνει το ντεμπούτο της στις 11 Νοεμβρίου στο «Black Panther: Wakanda Forever».