Buzz

Η βιογραφική ταινία της Madonna ακυρώθηκε

of 10

Η ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε η Τζούλια Γκάρνερ στον ρόλο της βασίλισσας της ποπ, ακυρώθηκε και μέχρι στιγμής οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι.

Η βιογραφική ταινία της Madonna ακυρώθηκε

Τελικά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Η βιογραφική ταινία για την ζωή και την καριέρα της Madonna ακυρώθηκε. Η ίδια η Madonna είχε γράψει το σενάριο μαζί με την Εριν Κρεσίντα Γουίλσον, το οποίο όπως είχε δηλώσει «θα δείχνει τον αγώνα μου ως καλλιτέχνης να επιβιώσω στην ανδροκρατούμενη μουσική σκηνή, θα δείχνει την πορεία μου. Θα είναι οι χαρές, οι λύπες, η τρέλα, η παράνοια, τα καλά, τα κακά και τα άσχημα - το making of μιας superstar» και ετοιμάζονταν να την σκηνοθετήσει για λογαριασμό της Universal, αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω και ξεκίνησε το νέο της παγκόσμιο τουρ.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν ποτέ θα γίνει η ταινία και οι λόγοι για την ακύρωσή της.

Διαβάστε ακόμα: Ο πατέρας της Εϊμι Γουάινχαουζ υπερασπίζεται την Μαρίζα Αμπέλα

julia garner

Η πρωταγωνίστρια του «Ozark» και «Inventing Anna» Τζούλια Γκάρνερ θα ενσαρκώνε την βασίλισσα της ποπ στη μεγάλη οθόνη καταφέρνοντας να προκριθεί ανάμεσα στις Φλόρενς Πιου, Αλέξα Ντεμί, Οντέσα Γιαγνκ και Εμα Λάιρντ, οι οποίες βρίσκονταν στην λίστα ως πιθανές υποψήφιες για τον ρόλο της Madonna. Η casting director Καρμεν Κούμπα είχε κάνει ένα είδος boot camp για τις πέντε τελικές υποψήφιες ηθοποιούς όπου περνούσαν μέσα από 11ωρες χορογραφίες με τον προσωπικό χορογράφο της Madonna και συνέχιζαν με περισσότερες χορογραφίες με την ίδια την τραγουδίστρια. Οσες πέρασαν στην επόμενη φάση έπρεπε να τραγουδήσουν και διάβαζαν το σενάριο μαζί με την Madonna. «Επρεπε να μπορείς να κάνεις τα πάντα», είχε δηλώσει μια πηγή στο The Hollywood Reporter πρόσφατα.

Η Universal δεν έχει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής και οι εκπρόσωποι της Madonna και της Γκάρνερ απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση. Τέλος το Variety έμαθε πως η Madonna εξακολουθεί να θέλει να κάνει μια ταινία για τη ζωή της κάποια μέρα.