Buzz

Ο πατέρας της Εϊμι Γουάινχαουζ υπερασπίζεται την Μαρίζα Αμπέλα

στα 10

Η Αμπέλα θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της Εϊμι Γουάινχαουζ στη ταινία της Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον «Back to Black».

Ο πατέρας της Εϊμι Γουάινχαουζ υπερασπίζεται την Μαρίζα Αμπέλα

Οταν αποκαλύφθηκε πως η Μαρίζα Αμπέλα θα πρωταγωνιστήσει ως Εϊμι Γουάινχαζουζ στην βιογραφική ταινίας «Back to Black», σε σκηνοθεσία της Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον και σε σενάριο του Ματ Γκρίνχαλγκ, πολλοί φανς αμέσως στράφηκαν στο ίντερνετ για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για το καστίνγκ γιατί η ηθοποιός δεν μοιάζει καθόλου με την Εϊμι.

Ετσι ο πατέρας της Εϊμι, Μιτς Γουάνιχαουζ, αναγκάστηκε να βγει και να δηλώσει την υποστήριξή του στην Αμπέλα λέγοντας πως «η Μαρίζα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον ρόλο, ακόμα κι αν δεν μοιάζει ακριβώς με την Εϊμι», ανεβάζοντας μάλιστα και μια φωτογραφία στο Instagram του δείχνοντας την Αμπέλα ως Εϊμι και τον Εντι Μάρσαν ο οποίος παίζει εκείνον.

Διαβάστε ακόμα: Η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία της Εϊμι Γουάινχαουζ

Στην ταινία, εκτός της Αμπέλα και του Μάρσαν, πρωταγωνιστούν επίσης και οι Τζακ Ο’ Κόνελ στον ρόλο του πρώην συζύγου της Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ, οι οποίοι χώρισαν το 2009 δυο χρόνια πριν τον θάνατο της Εϊμι το 2011, και η Λέσλι Μάνσβιλ στον ρόλο της γιαγιάς της. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ζητήθηκε ποτέ οι γνώμη των φίλων της Εϊμι για την ταινία.

Το «Back to Black» θα ακολουθεί την άνοδο της καριέρας της Γουάινχαουζ στο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του ’00, όταν αυτή και η Τέιλορ-Τζόνσον συναντήθηκαν για πρώτη φορά και έγιναν φίλες στη σκηνή του Camden’s High Street. Η Τέιλορ-Τζονσον είχε το πρότζεκτ στο μυαλό του εδώ και λίγο καιρό, ενώ για την Αμπέλα είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος της καριέρα της. Πρωταγωνίστησε στην σειρά «Industry», ενώ μερικές πρόσφατες δουλειές της περιλαμβάνουν το «She Is Love» και έναν μικρό ρόλο στην επερχόμενη ταινία «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ, η οποία θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Το «Back To Black» δεν είναι απλώς ένα ακόμη κινηματογραφικό έργο για την Τέιλορ-Τζονσον, αλλά ένα γράμμα αγάπης σε μια παλιά φίλη, όπως δήλωσε η ίδια.

Η Εϊμι Γουάινχαουζ, η οποία έγινε γνωστή στο κοινό με τα τραγούδια της «Rehab» και «Back to Black» και αγαπήθηκε λόγω της χαρακτηριστικής φωνής της, έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αλλά η μουσική και τα τραγούδια της συνεχίζονται να ακούγονται παντού ακόμα και σήμερα.