Buzz

Η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία της Εϊμι Γουάινχαουζ

στα 10

Η ταινία της Τέιλορ-Τζονσον, η οποια είναι γνωστή από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι», θα έχει τίτλο ενός από τα πιο διάσημα τραγούδια της Γουάινχαουζ, το «Back to Black».

Η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία της Εϊμι Γουάινχαουζ

Οταν κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Ασίφ Καπάντια «Amy», το οποίο μιλούσε για την σύντομη ζωή της Εϊμι Γουάινχαουζ που τέλειωσε απότομα το 2011, κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο τις καρδιές των φανς αλλά και ένα Οσκαρ για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ.

Και όπως είναι η μόδα το τελευταίο καιρό, η ζωή της αδικοχαμένης Γουάινχαουζ ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με το Deadline η σκηνοθέτης Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον θα σκηνοθετήσει την βιογραφική ταινία «Back to Black», η οποία θα βασίζεται στην ζωή και την καριέρα της Εϊμι Γουάινχαουζ σε σενάριο του Ματ Γκρίνχαλγκ.

Διαβάστε ακόμα: Η Τζούλια Γκάρνερ θα παίξει την Madonna στην κινηματογραφική της βιογραφία

sam taylor-johnson

Η Εϊμι Γουάινχαουζ, η οποία έγινε γνωστή στο κοινό με τα τραγούδια της «Rehab» και «Back to Black» και αγαπήθηκε λόγω της χαρακτηριστικής φωνής της, έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αλλά η μουσική και τα τραγούδια της συνεχίζονται να ακούγονται παντού ακόμα και σήμερα.

Η Τέιλορ-Τζόνσον, η σύζυγος του ηθοποιού Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον, μπορεί να είναι γνωστή από την σειρά ταινιών «50 Αποχρώσεις του Γκρι», αλλά έχει σκηνοθετήσει και άλλες ταινίες όπως το «Nowhere Boy», «A Million Different Places» και κάποια επεισόδια της σειράς «Solos». Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Γουάινχαουζ στη μεγάλη οθόνη, ούτε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα πρότζεκτ το οποίο θα παρακολουθούμε με αρκετό ενδιαφέρον.