Buzz

Η M3GAN μετατρέπεται από δολοφόνο κούκλα σε next top model

of 10

M3GAN in heaven.

Η M3GAN μετατρέπεται από δολοφόνο κούκλα σε next top model

H νέα αγαπημένη σε όλους δολοφονική κούκλα «M3GAN» είναι πλέον και μοντέλο (γιατί μπορεί).

Η M3GAN ηγείται μιας νέας καμπάνιας του Μαρκ Τζέικομπς Χεβν η οποία που τραβήχτηκε από τη φωτογράφο Χάρλεϊ Γουίρ. Η συλλογή είναι σε συνεργασία με το συγκρότημα Deftones και το εμπορικό σήμα streetwear Stray Rats και στην φωτογράφισή της η κούκλα φοράει ένα hoodie God Help Me Up των Deftpones, υπό την επίβλεψη της Creative Director Εϊβα Νιρούι, έχοντας το σλόγκαν «M3GAN in heaven.»

Ομως η M3GAN δεν ήταν η μόνη διάσημη η οποία πρωταγωνίστησε στην διαφημιστική αυτή καμπάνια. Οι Τάρα Ριντ, Μάικλ Ιμπεριόλι και Σάντι Λιάνγκ φωτογραφήθηκαν μαζί σε μια πολυθρόνα, ενώ ο Μαρκ Τζέικομπς επανακυκλοφόρησε την τσάντα Stam του 2000 με τις Πάρις Χίλντον, Σέλμα Μπλερ, Ashanti και άλλους να φωτογραφίζονται μαζί της λίγο καιρό πριν.

Διαβάστε ακόμα: Μια πιο gory εκδοχή της «M3GAN» ίσως κάνει την εμφάνισή της σύντομα

Η πρώτη ταινία κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες στο παγκόσμιο box office κερδίζοντας 92 εκατομμύρια δολάρια, με ένα budget μόλις 12 εκατομμυρίων, ενώ η φήμη της εκτοξεύτηκε μετά και από τις αρκετά θετικές από στόμα σε στόμα κριτικές του κοινού, κάνοντάς τη να φτάσει την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της στην δεύτερη θέση στο αμερικάνικο box office, πίσω μόλις από το «Avatar: The Way of Water».

Η επιτυχία της ταινίας είχε ως αποτέλεσμα το σίκουελ να πάρει το πράσινο φως αρκετά πιο γρήγορα από ό,τι αναμένονταν, το οποίο θα γράψει και πάλι η Ακέλα Κούπερ ενώ οι Αλισον Γουίλιαμς και Βάιολετ ΜακΓκρο θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, με την Γουίλιαμς να είναι επίσης και πάλι παραγωγός. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν ο Τζέραρντ Τζόνστον θα επιστρέψει στην σκηνοθεσία.