Σύμφωνα με το Variety, μια ταινία για την ντίβα του Μάπετ Σόου βρίσκεται στα σκαριά στη Disney, η οποία είναι ο νόμιμος κάτοχος των δικαιωμάτων των Μάπετς. Ο χαρακτήρας, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Μάπετ Σόου» (The Muppet Show) του Τζιμ Χένσον τη δεκαετία του ’70, δεν έχει αποτελέσει μέχρι σήμερα αντικείμενο μεγάλου κινηματογραφικού έργου. Στη νέα ταινία, η Λόρενς και η Στόουν θα αναλάβουν χρέη παραγωγών, ενώ το Εσκολα, βραβευμένο με Τόνι για το επιτυχημένο θεατρικό έργο του Μπρόντγουεϊ «Oh, Mary!», θα γράψει το σενάριο.
«Δεν ξέρω αν μπορώ να το ανακοινώσω επίσημα, οπότε θα πω απλώς πως η Εμα Στόουν κι εγώ ετοιμάζουμε μια ταινία για τη Μις Πίγκι και το Κόουλ θα γράψει το σενάριο», αποκάλυψε η Λόρενς στο podcast Las Culturistas, των Μπόουεν Γιανγκ και Ματ Ρότζερς.
Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόρενς: «Στην πρώτη κυβέρνηση Τραμπ, ένιωθα σαν κότα που τρέχει με κομμένο κεφάλι»
Η Λόρενς ανέλυσε την αρχική ιδέα για την ταινία κατά την εμφάνισή της στο Tonight Show την Τετάρτη, λέγοντας στον Τζίμι Φάλον ότι η ιδέα προέκυψε από μια συζήτηση κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν το λεγόμενο cancel culture θέριζε.
«Είπε, “Η Μις Πίγκι είναι φεμινιστικό είδωλο. Θα ήταν τόσο αστείο αν έτρωγε κανσελ”», θυμήθηκε η Λόρενς, σημειώνοντας πως αυτό δεν αποτελεί απαραίτητα μέρος της πλοκής της επερχόμενης ταινίας.
Η Λόρενς μοιράστηκε επίσης στο Las Culturistas πως είχε σκεφτεί να δοκιμάσει την τύχη της στο Μπρόντγουεϊ για το «Oh, Mary!», στο οποίο θα ήθελε να υποδυθεί την ομώνυμη Μάρι Τοντ Λίνκολν. Ωστόσο, άλλαξε γνώμη, αφού σκέφτηκε την εξαντλητική ρουτίνα των οκτώ παραστάσεων την εβδομάδα στο Μπρόντγουεϊ.
«Η μόνη φορά που σκέφτηκα το θέατρο ήταν για το “Oh, Mary!”. Μου είπαν, “είναι οκτώ παραστάσεις την εβδομάδα συν έξι εβδομάδες προβών”. Τους ρώτησα αν το Μπρόντγουεϊ έχει παιδικό σταθμό. Απλά δεν θα λειτουργούσε».
«Δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή στο θέατρο… στηρίζεσαι εξ ολοκλήρου στο σώμα και τη φωνή σου», είπε η Λόρενς, η οποία αυτήν την περίοδο προωθεί την νέα της ταινία «Πέθανε Αγάπη Μου» (Die My Love), ένα ψυχολογικό δράμα με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λάνθιμος, Εμα Στόουν, Τζέσι Πλέμονς μιλούν στο Flix για τη «Βουγονία»
