Buzz

Ο Τζέιμς Γκαν θα σκηνοθετήσει το «Superman: Legacy»

of 10

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2025 και θα η πρώτη από το νέο κεφάλαιο της DC με τίτλο «Gods and Monsters».

Ο Τζέιμς Γκαν θα σκηνοθετήσει το «Superman: Legacy»

Ο Τζέιμς Γκαν τελείωσε με τη Marvel. Το «Guardians of the Galaxy Vol. 3» θα είναι η τελευταία του ταινία με το στούντιο μιας και ο ίδιος, μαζί με τον Πίτερ Σάφραν, έχουν αναλάβει πλέον την διοίκηση του DC Studios, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δούλευαν εντατικά για την αναδιοργάνωσή του.

Στην αρχές του προηγούμενου μήνα μάλιστα οι Γκαν και Σάφραν, παρουσίασαν τις δέκα ταινίες για το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, το οποίο θα χωρίζεται πλέον σε κεφάλαια, με το πρώτο κεφάλαιο έχει τίτλο «Gods and Monsters». Η πρώτη ταινία από αυτό θα είναι το «Superman: Legacy» με ημερομηνία κυκλοφορίας 11 Ιουλίου 2025. Οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν είναι ασαφείς, αλλά ξέρουμε ότι θα επικεντρωθεί σε έναν νεότερο Superman, με τα πρώτα βήματα του Κλαρκ Κεντ στην Daily Planet. Πάντως ο Χένρι Κάβιλ δεν θα επιστρέψει ως Superman.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Γκαν λέει πως ο Superman είναι η κύρια προτεραιότητα των DC Studios

Το σενάριο θα είναι του ίδιου του Γκαν και τώρα η Warner και ο ίδιος ο Γκαν επιβεβαίωσαν πως θα την σκηνοθετήσει κιόλας.

Είναι άγνωστο ποιος θα υποδυθεί αυτόν τον νέο Superman ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του καστ, αλλά ο Γκαν διέλυσε πρόσφατα ορισμένες φήμες για κάστινγκ στο internet λέγοντας πως αυτό δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Ο Γκαν επανέλαβε επίσης, όπως έχει πει στο παρελθόν, ότι απέρριψε τον Superman πριν από χρόνια, όταν του πρότειναν το έργο σε μια άλλη εποχή της DC, αλλά ξεκάθαρα το ξανασκέφτηκε τώρα μιας και βρήκε μια καλή ιστορία να πει.