Buzz

Οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ θέλουν τον επόμενο ηθοποιό να δεσμευτεί για πάνω από μια δεκαετία

of 10

Και όπως είπαν «ο Μποντ εξελίσσεται όπως εξελίσσονται και οι άντρες».

Οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ θέλουν τον επόμενο ηθοποιό να δεσμευτεί για πάνω από μια δεκαετία

Μετά και το τέλος της εποχή του Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ με την ταινία «No Time To Die» έχουν ήδη έχουν αρχίσει να παίζουν τα στοιχήματα για το ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει. Εχουν ακουστεί πολλά και διάφορα ονόματα, αλλά τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ομως οι παραγωγοί της σειράς Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον έδωσαν μια μικρή ενημέρωση για το τι ακριβώς ψάχνουν.

Μιλώντας στο Variety οι Μπρόκολι και Γουίλσον ξεκαθάρισαν πως ψάχνουν έναν ηθοποιό για να δεσμευτεί στον ρόλο για 10-12 χρόνια (ο Κρεγκ έπαιξε τον Μποντ σε πέντε ταινίες σε μια διάρκεια 15 χρόνων). «Το θέμα είναι ότι είμαστε μερικά χρόνια μακριά [από το κάστινγκ]», είπε η Μπρόκολι. «Και όταν κάνουμε καστ τον νέο Μποντ, είναι μια δέσμευση 10, 12 ετών. Αρα μάλλον σκέφτεται εάν θέλει πραγματικά αυτό το πράγμα. Δεν θέλουν όλοι να το κάνουν αυτό. Ηταν αρκετά δύσκολο να βάλουμε τον Ντάνιελ Κρεγκ να το κάνει». Σε αυτό το σημείο, ο Γουίλσον είπε: «Και ήταν στα 30 του τότε!»

Διαβάστε ακόμα: Ο Σαμ Μέντες πιστεύει πως θα ήταν ωραίο να δούμε μια γυναίκα να σκηνοθετεί τον Τζέιμς Μποντ

No Time to Die

Τι ακριβώς αναζητούν όμως η Μπρόκολι και ο Γουίλσον στον ιδανικό υποψήφιο για τον ρόλο του Μποντ; Στην ιδανική περίπτωση, είναι κάποιος που θα επαναπροσδιορίσει τον χαρακτήρα, αλλά καταλαβαίνει επίσης τις σκληρότητες της δέσμευσης του ρόλου. «Γι’ αυτό, όταν ο κόσμος λέει ποιον θα πάρετε τελικά δεν είναι μόνο η επιλογή ενός ηθοποιού για μια ταινία. Πρόκειται για μια επανεφεύρεση και “πού το πάμε;” Τι θέλουμε να κάνουμε με τον χαρακτήρα; Και μετά, μόλις το καταλάβουμε, ποιος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη επανεφεύρεση;», συνέχισε η Μπρόκολι.

Στη συνέχεια, η Μπρόκολι μίλησε για τη θητεία του Κρεγκ. «Με τον Κρεγκ, όταν συζητούσαμε σε αυτό ακριβώς το τραπέζι για το, ξέρετε, αν θα το έκανε, είπε, “λοιπόν, θα το κάνω. Θέλω πολύ να γίνω μέρος του, το όλο πράγμα.” Και μετάνιωσε την απόφασή του», είπε γελώντας. «Αλλά είναι μια μεγάλη δέσμευση. Δεν εμφανίζεται μόνο για μερικούς μήνες γυρισμάτων». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιβόητο απόφθεγμα του Πιρς Μπρόσναν για τον Μποντ. «Περισσότεροι άνθρωποι έχουν περπατήσει στο φεγγάρι παρά έχουν παίξει τον Τζέιμς Μποντ».

Διαβάστε ακόμα: Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι λέει πως ο νέος Τζέιμς Μποντ είναι τουλάχιστον δυο χρόνια μακριά

no time to die nova

Είναι επίσης πολύ νωρίς για την Μπρόκολι και τον Γουίλσον γνωρίζουν πως θα είναι οι επόμενες ταινίες του Bond. «Είναι μια εξέλιξη. Ο Μποντ εξελίσσεται όπως εξελίσσονται οι άντρες. Δεν ξέρω ποιος εξελίσσεται με ταχύτερους ρυθμούς», είπε η Μπρόκολι. Πρόσθεσε επίσης ότι ο χρόνος του Κρεγκ ως Μποντ «άνοιξε συναισθηματικά τον Μποντ. Οι ταινίες κατά τη διάρκεια της θητείας του ήταν η πρώτη φορά που συνδεθήκαμε πραγματικά μαζί του συναισθηματικά.»

Μπορεί να φαίνεται πως θα έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι να δούμε ποιος τελικά θα είναι ο καινούργιος Μποντ, αλλά τουλάχιστον φαίνεται πως οι Μπρόκολι και Γουίλσον γνωρίζουν ακριβώς το πως θέλει να εξελιχθεί ο χαρακτήρας και, μέσω αυτού, και το franchise.