Buzz

Πρώτες εικόνες από το «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

of 10

Το μεγάλο αφιέρωμα του περιοδικού Empire μας δίνει μια πρώτη γεύση από την τελευταία περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς με συνεντεύξεις και φωτογραφίες, ανάμεσά τους και μια με τον Μαντς Μίκελσεν στον ρόλο του κακού Βόλερ.

Πρώτες εικόνες από το «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

Η πέμπτη ταινία του «Ιντιάνα Τζόουνς», 15 χρόνια μετά και το «Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου», θα αποτελεί και το μεγάλο φινάλε της ιστορίας του αγαπημένου μας ήρωα. Και το περιοδικό Empire για να το γιορτάσει με το καινούργιο του τεύχος κυκλοφορεί και ένα μεγάλο αφιέρωμα για την ταινία με συνεντεύξεις και φωτογραφίες, ανάμεσά τους και μια με τον Μαντς Μίκελσεν στον ρόλο του κακού Βόλερ.

Το περιοδικό αποκάλυψε η πως ταινία ξεκινά το 1969, με τον Ιντιάνα Τζόουνς «να ζει με φόντο τη διαστημική κούρσα, αλλά η αμερικανική προσπάθεια να νικήσουν τους Ρώσους στο φεγγάρι φέρνει μαζί της μερικές άβολες αλήθειες για τον Ιντι». Αλλά ενώ ο κόσμος αγγίζει τα αστέρια, ο Ιντιάνα Τζόουνς θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τους γνωστούς εχθρούς, τους Ναζί και τον φασισμό.

Διαβάστε ακόμα: Η Lucasfilm εξετάζει ποιο θα είναι το μέλλον του «Ιντιάνα Τζόουνς»

indiana jones 5

indiana jones 5

«Είναι γεμάτο περιπέτειες, γεμάτο γέλια, γεμάτο αληθινά συναισθήματα. Τα γυρίσματα ήταν σκληρά, μακρά και επίπονα. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με την ταινία που έχουμε», είπε ο Χάρισον Φορντ στο Empire. Ο Φορντ πιστεύει επίσης ότι η ταινία ολοκληρώνει τέλεια την ιστορία του Ιντι. «Απλώς σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να δω μια ιστορία στην οποία ο Ιντιάνα Τζόουνς θα βρεθεί στο τέλος του ταξιδιού του, αν ερχόταν ένα σενάριο που ένιωθα ότι μου έδινε έναν τρόπο να επεκτείνω τον χαρακτήρα.»

Οσο αφορά για τον κακό, ο Βόλερ είναι ένας χαρακτήρας εμπνευσμένος εν μέρει από τον Βέρνερ φον Μπράουν, τον πραγματικό Ναζί που έγινε μηχανικός της NASA. Περαιτέρω λεπτομέρειες παραμένουν κρυφές, αλλά ο Μίκελσεν πρόσφερε στο Empire ένα πρόχειρο περίγραμμα του χαρακτήρα του μιλώντας για τις φιλοδοξίες του Βόλερ. «Είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελε να διορθώσει μερικά από τα λάθη του παρελθόντος. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να κάνει τον κόσμο ένα πολύ καλύτερο μέρος για να ζεις. Θα ήθελε πολύ να το πάρει στα χέρια του. Ο Ιντιάνα Τζόουνς θέλει να το πάρει και αυτός στα χέρια του. Και έτσι, έχουμε μια ιστορία.»

Το «Indiana Jones 5», το οποίο φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία ταινία του Χάρισον Φορντ στον συγκεκριμένο ρόλο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023.

indiana jones 5

indiana jones 5