Buzz

Η Lucasfilm εξετάζει ποιο θα είναι το μέλλον του «Ιντιάνα Τζόουνς»

στα 10

Και φαίνεται πως ετοιμάζει μια σειρά βασισμένη στο σύμπαν του αγαπημένου μας αρχαιολόγου για το Disney+.

Η Lucasfilm εξετάζει ποιο θα είναι το μέλλον του «Ιντιάνα Τζόουνς»

Η πέμπτη ταινία του «Ιντιάνα Τζόουνς» θα είναι, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του ίδιου του Χάρισον Φορντ, και η τελευταία του ταινία στον ρόλο του διάσημου αρχαιολόγου. Και μπορεί να αργούμε ακόμα μέχρι να την δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά η Lucasfilm ήδη έχει αρχίσει να κοιτάει και το μέλλον του franchise.

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Variety η Lucasfilm κοιτάζει την πιθανότητα για μια streaming σειρά στο Disney+ βασισμένη στο σύμπαν του Ιντιάνα Τζόουνς και έχει ήδη κάνει κάποιες συναντήσεις μια διάφορους σεναριογράφους. Επίσης το άρθρο αναφέρει πως η Disney κοιτάζει να δει πως θα κρατήσει το franchise ζωντανό, κάτι που μπορεί να σημαίνει καινούργιες σειρές ή ταινίες ή ένας συνδυασμός των δυο.

Διαβάστε ακόμα: «Indiana Jones»: Κυκλοφορεί έντονα μια φήμη...

indiana jones

Αυτό πάει να πει πως θα κοιτάξει ένα μοντέλο σαν αυτό που ακολούθησε η Marvel για το MCU; Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκαθαρισμένο το τι και το πως αλλά η Disney και η Lucasfilm έχουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό πάει να πει επίσης πως μετά την πέμπτη ταινία η Paramount χάνει τα δικαιώματα του franchise και αυτό περνάει στην Disney, όπως και κάθε άλλο franchise της Lucasfilm; Ετσι φαίνεται…

Παρόλα αυτά η Lucasfilm βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εξερεύνησης για το μέλλον του Ιντιάνα Τζόουνς και κανείς σεναριογράφος ή σκηνοθέτης και καμία ιδέα δεν υπάρχει για την ώρα στον ορίζοντα. Λέτε να δούμε τον Κρις Πρατ τελικά στον ρόλο του Ιντι;

Για την ώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι το ατιτλοφόρητο για την ώρα πέμπτο «Ιντιάνα Τζόουνς» σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Μάνγκολντ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023.