Buzz

Πρώτες εικόνες της Lady Gaga ως Harley Quinn στο «Joker: Folie à Deux»

of 10

Πρώτες εικόνες του αντίπαλου (;) δέους του Joker.

Πρώτες εικόνες της Lady Gaga ως Harley Quinn στο «Joker: Folie à Deux»

Με ένα κοστούμι που φέρνει κάτι από τον κόσμο του τσίρκου, αλλά και την αστική παρακμή της πρώτης ταινίας, η Lady Gaga εμφανίστηκε σε μια πολυπληθή σκηνή για τις ανάγκες του «Joker: Folie à Deux» στο ρόλο της Harley Quinn, μεγαλώνοντας την ανυπομονησία για το σίκουελ του «Joker».

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Φίλιπς μαζί με τον Σκοτ Σλίβερς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα πρόκειται για ένα (τρελό) μιούζικαλ. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη αρχίσει και μαζί με τους Φίνιξ και Lady Gaga πρωταγωνιστούν επίσης και οι Μπρένταν Γκλίζον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι και άλλοι.

Δείτε ακόμη: Πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»

joker

joker folie

Οι φανς άρχισαν να υποπτεύονται πως η Harley Quinn θα έκανε την εμφάνισή της στην ταινία από τον τίτλο της μιας και το «Folie à Deux» είναι ένας ιατρικός όρος για την επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή (γνωστή και ως δυαδική τρέλα, συμβιωτική ψύχωση και επακτή παραληρητική διαταραχή), μια αρκετά σπάνια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την παρουσία ομοειδών ψυχωσικών συμπτωμάτων σε δύο ή και περισσότερα άτομα.

Θα καταφέρει και το σίκουελ να έχει την ίδια επιτυχία με τον προκάτοχό του; Υπομονή ως τις 4 Οκτωβρίου 2024 για να το ανακαλύψουμε.

joker folie