Buzz

Πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»

στα 10

Ο Τοντ Φίλιπς αποκαλύπτει πως θα μοιάζει η Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν στο σίκουελ του «Joker».

Πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»

Love is in the air...

Χτες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Τοντ Φιλιπς έκανε το δικό του δώρο σε όλους τους ερωτευμένους (και μη) ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Instagram του ένα ακόμα ερωτευμένο ζευγάρι με το οποίο συνεργάζεται αυτό το καιρό, αυτό του Joker και της Χάρλεϊ Κουίν από το «Joker: Folie à Deux».

Η φωτογραφία, η οποία μας δίνει και μια πρώτη εικόνα της Lady Gaga στον ρόλο της Χάρλεϊ, δείχνει την Χάρλεϊ να κοιτάζει στα μάτια τον Joker του Χοακίν Φίνιξ.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία του «Joker: Folie à Deux»

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Φίλιπς μαζί με τον Σκοτ Σλίβερς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα πρόκειται για ένα (τρελό) μιούζικαλ. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη αρχίσει και μαζί με τους Φίνιξ και Lady Gaga πρωταγωνιστούν επίσης και οι Μπρένταν Γκλίζον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι και άλλοι.

Οι φανς άρχισαν να υποπτεύονται πως η Κουίν θα έκανε την εμφάνισή της στην ταινία από τον τίτλο της μιας και το «Folie à Deux» είναι ένας ιατρικός όρος για την επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή (γνωστή και ως δυαδική τρέλα, συμβιωτική ψύχωση και επακτή παραληρητική διαταραχή), μια αρκετά σπάνια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την παρουσία ομοειδών ψυχωσικών συμπτωμάτων σε δύο ή και περισσότερα άτομα.

Θα καταφέρει και το σίκουελ να έχει την ίδια επιτυχία με τον προκάτοχό του; Υπομονή ως τις 4 Οκτωβρίου 2024 για να το ανακαλύψουμε.