Buzz

Ο Κρις Χέμσγουορθ δηλώνει πως δε μπόρεσε να συνδεθεί εύκολα με τον χαρακτήρα του στο «Furiosa»

of 10

Οπως είπε ο ίδιος υπήρχε στιγμή που φοβήθηκε πως θα... εκτροχίαζε ένα από τα πιο εμβληματικά franchises.

Ο Κρις Χέμσγουορθ δηλώνει πως δε μπόρεσε να συνδεθεί εύκολα με τον χαρακτήρα του στο «Furiosa»

Το πρίκουελ του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» με τίτλο «Furiosa» σε σκηνοθεσία του Τζορτζ Μίλερ ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματά του, το οποίο θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της Furiosa, την οποία ερμηνεύει η Ανια Τέιλορ-Τζόι, σε νεαρή ηλικία και θα μάθουμε περισσότερα για τα γεγονότα που την οδήγησαν να γίνει το δεξί χέρι του Immortan Joe αλλά και αργότερα ηγέτιδα και το πρόσωπο της επανάστασης.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης και ο Κρις Χέμσγουορθ στον ρόλο του κακού πολέμαρχου Ντεμέντους. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Χέμσγουορθ προσπάθησε αρκετά για να καταλάβει ποιος ήταν ο χαρακτήρας του.

«Συνήθως λαμβάνω ένα σενάριο, και από την πρώτη ανάγνωση, άντε τη δεύτερη ανάγνωση, ξέρω ποιος είναι ο χαρακτήρας, και νιώθω αμέσως ένα είδος συναισθηματική σύνδεσης με αυτόν. Είχα διαβάσει το σενάριο του "Furiosa" δυο χρόνια πριν ξεκινήσω τα γυρίσματα και ένιωθα δέος για αυτό. Hταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω διαβάσει, αγαπώ τον Τζορτζ Μίλερ, αλλά δεν ήξερα ποιος ήταν αυτός ο χαρακτήρας», εκμυστηρεύτηκε ο Χέμσγουορθ στον Τζος Χόροβιτς μιλώντας στο podcast του «Happy Sad Confused».

Διαβάστε ακόμα: Η Ανια Τέιλορ-Τζόι αποκαλύπτει στοιχεία από τα γυρίσματα του «Furiosa»

chris hemsworth furiosa

Ωστόσο, πιο κοντά στα γυρίσματα, ο Χέμσγουορθ τελικά κατάλαβε κάποια πράγματα. «Κάναμε περίπου τέσσερις εβδομάδες πρόβες, και αρχίσαμε να βουτάμε περισσότερο στον χαρακτήρα αυτόν και τα πράγματα άρχισαν να μου αποκαλύπτονται. Και μετά, περίπου δύο εβδομάδες πριν από τα γυρίσματα, κάτι έκανε κλικ. Αλλά μέχρι τότε ομολογώ ότι φοβόμουν ότι θα εκτροχιάσω ένα από τα πιο εμβληματικά franchises», συνέχισε να λέει ο Χέμσγουορθ.

Πρόσφατα ο Χέμσγουορθ έμαθε πως έχει προδιάθεση να εμφανίσει Αλτσχάιμερ, μια αποκάλυψη που τον ενέπνευσε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική. «Πραγματικά αυτό προκάλεσε κάτι μέσα μου και να θέλω να κάνω ένα διάλειμμα. Τώρα, όταν τελειώσω την περιοδεία αυτή την εβδομάδα, θα πάω σπίτι και θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο και απλά θα απλοποιήσω κάποια πράγματα. Θέλω απλά να είμαι με τα παιδιά και με τη γυναίκα μου».

Το «Furiosa» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 24 Μαΐου του 2024.