Buzz

Η ταινία «Australia» του Μπαζ Λούρμαν θα μονταριστεί ξανά για να γίνει τηλεοπτική σειρά

of 10

Εχοντας μάλιστα καινούργιο τίτλο, πλάνα, soundtrack και φινάλε.

Η ταινία «Australia» του Μπαζ Λούρμαν θα μονταριστεί ξανά για να γίνει τηλεοπτική σειρά

Θυμάστε την ταινία «Australia» του Μπαζ Λούρμαν με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν και Χίου Τζάκμαν; Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη ταινία του Λούρμαν αλλά είχε καταφέρει να βρει το κοινό της όταν κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2008. Και τώρα σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να μας δώσει ένα definitive edition της ταινίας αυτής ως… τηλεοπτική σειρά.

Κατά την διάρκεια προώθησης της νέας του ταινίας «Elvis» ο Λούρμαν αποκάλυψε πως έχει σχέδια να ξαναμοντάρει την ταινία «Australia» έτσι ώστε να κυκλοφορήσει ως μια σειρά έξι ωριαίων επεισοδίων για το Hulu και το Disney+. Κι όχι μόνο αυτό η καινούργια αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει καινούργιο φινάλε, καινούργιο soundtrack και θα έχει έναν καινούργιο τίτλο «Faraway Downs».

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπαζ Λούρμαν αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα 4ωρο cut του «Elvis»

australia

«Αρχικά ξεκίνησα να πάρω την ιδέα και το στυλ του σαρωτικού έπους “Οσα Παίρνει ο Ανεμος” και να το ανατρέψω. Ενας τρόπος χρήσης του ρομαντισμού και του επικού δράματος για να ρίξει φως στους ρόλους των ανθρώπων των Πρώτων Εθνών και στην οδυνηρή ουλή στην αυστραλιανή ιστορία των Κλεμμένων Γενεών», δήλωσε ο Λούρμαν.

Ο Λούρμαν υπόσχεται ότι η σειρά των έξι επεισοδίων θα περιλαμβάνει πολλά νέα πλάνα από το αρχικό γύρισμα και θα παρουσιαστεί σε μια πιο μορφή τηλεοπτική σειράς, αντί να κόψει την ταινία σε έξι μέρη. Δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το «Faraway Downs» αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτόν το χειμώνα.

Λέτε μετά από αυτό να ακολουθήσει και η τετράωρη έκδοση του «Elvis»;