Buzz

Ο Μπαζ Λούρμαν αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα 4ωρο cut του «Elvis»

στα 10

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι #ReleaseTheBazCut

Ο Μπαζ Λούρμαν αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα 4ωρο cut του «Elvis»

Ο Μπαζ Λούρμαν αγαπά να φτιάχνει μεγάλες σε διάρκεια ταινίες. Και η τελευταία του ταινία «Elvis» δεν αποτελεί εξαίρεση, με την διάρκειά της να φτάνει στις 2 ώρες και 40 λεπτά. Ομως υπήρχε και ένα πρώτο κόψιμο το οποίο είχε αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια, με τον Λούρμαν να αναγκάζεται να κόψει αρκετό υλικό έτσι ώστε να μπορέσει να κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Μιλώντας στους RadioTimes ο Λούρμαν αποκάλυψε πως η αρχική έκδοση της ταινίας είχε διάρκεια 4 ώρες. «Εχω μια 4ωρη έκδοση της ταινίας, αλλά αναγκάστηκα να την κόψω για να φτάσει κοντά στις 2μιση ώρες.»

Διαβάστε ακόμα: Η επιστροφή του Βασιλιά. Νέο τρέιλερ του «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν

elvis

Τι όμως κόπηκε τελικά από την ταινία; Ο Λούρμαν εξηγεί πως αναγκάστηκε να κόψει αρκετούς δευτερεύοντες χαρακτήρες και τις σχέσεις τους με τον Ελβις. «Θα ήθελα να προσεγγίσω κάποια από τα άλλα πράγματα περισσότερο – υπάρχουν πολλά περισσότερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που τράβηξα, όπως η σχέση με το συγκρότημα, έπρεπε να το μειώσω - και είναι τόσο ενδιαφέρον το πως ο Συνταγματάρχης [Τομ Πάρκερ] τους ξεφορτώνεται. Η σχέση με την πρώτη του κοπέλα, την Ντίξι. Και αργότερα το πως μια φορά πιάστηκε σε μια παγίδα, και ένοιωθε μπερδεμένος και δεν καταλάβαινε. Κάποιος που έχει ένα τέτοιο κενό στην καρδιά του, όπως ο Ελβις, ψάχνει και ψάχνει διαρκώς για αγάπη και τη βρίσκει στη σκηνή αλλά πουθενά αλλού».

Επίσης αναφέρει και άλλα πράγματα της ταινίας που έπρεπε να κοπούν όπως η περίοδος εθισμού του Ελβις με τα ναρκωτικά, ή να κάνει διάφορα τρελά και εκκεντρικά πράγματα.

Ελπίζουμε τόσο οι φανς του Λούρμαν όσο και του Ελβις να καταφέρουν να πείσουν το στούντιο της Warner να κυκλοφορήσει το 4ωρο cut ή κάποια στιγμή στις αίθουσες ή αργότερα στο HBO Max, όπως έκανε και με το 4ωρο «Justice League» του Ζακ Σνάιντερ.

Το «Elvis» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Ιουνίου.