Buzz

Η επιστροφή του Βασιλιά. Νέο τρέιλερ του «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν

στα 10

Η ταινία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της αυτή την εβδομάδα στις Κάννες και ο Μπαζ Λούρμαν μας χάρισε ένα ακόμα τρέιλερ.

Η επιστροφή του Βασιλιά. Νέο τρέιλερ του «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών, η νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαμ «Elvis» κυκλοφόρησε το νέο της, επίσης χορταστικό με το προηγούμενο τρίλεπτο, τρέιλερ, καθώς και κάποιες πληροφορίες για το πολυανεμενόμενο soundtrack της.

Σύμφωνα με αυτές περιμένουμε καινούργια τραγούδια από τους Κρις Αϊζακ, Eminem, Σίλο Γκριν, Στίβι Νικς, Τζακ Γουάιτ, τους περσινούς νικητές της Eurovision Maneskin, και πολλούς άλλους.

Διαβάστε ακόμα: Ολα τα φώτα πάνω στον Βασιλιά. Πρώτο τρέιλερ του «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν

elvis soundtrack

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Οστιν Μπάτλερ (ο Τεξ Γουάτσον της οικογένειας του Μάνσον στο «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο) στον ρόλο του Ελβις, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει συνυποψήφιους πρωταγωνιστές όπως τους Ανσελ Ελγκορτ, Μάιλς Τάιλερ, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον και Χάρι Σταίλς. Μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Ολίβια Ντεχόνγκε, Γιόλα Κουάρτεϊ, Λουκ Μπρέισι, Ντάκρε Μοντγκόμερι και ο πρόσφατα υποψήφιος για Οσκαρ Σκότι Σμιτ-ΜακΦι.

Η ταινία «Elvis» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Ιουνίου ενώ, μέσα στην εβδομάδα, θα κάνει και την επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών.