Buzz

Το σίκουελ του «Election» θα έχει τίτλο «Tracy Flick Can’t Win» σε σκηνοθεσία του Αλεξάντερ Πέιν

of 10

Η Ρις Γουίδερσπουν επιστρέφει στα θρανία στο σίκουελ της cult ταινίας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+.

Το σίκουελ του «Election» θα έχει τίτλο «Tracy Flick Can’t Win» σε σκηνοθεσία του Αλεξάντερ Πέιν

To «Election» ήταν εκείνη η ταινία η οποία έφερε τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν στο κινηματογραφικό προσκήνιο. Ακόμα και σήμερα αυτή η μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Ρις Γουίδερσπουν και Μάθιου Μπρόντερικ, παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες του σκηνοθέτη, συνεχίζοντας να κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς, αποκτώντας το cult status που δικαιωματικά αξίζει.

Ολη αυτή την απήχηση της ταινίας φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητη από την Paramount η οποία αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για το σίκουελ «Tracy Flick Can’t Win», το οποίο θα κυκλοφορήσει απευθείας στην πλατφόρμα της Paramount+. Οπως και η προηγούμενη ταινία έτσι κι αυτή βασίζονται στα ομότιτλα βιβλία του Τομ Περότα, ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με την Γουίδερσπουν, με το σενάριο και την σκηνοθεσία να τα αναλαμβάνει για μια ακόμα φορά ο Πέιν.

Διαβάστε ακόμα: Η Ρις Γουίδερσπουν λέει πως το «Top Gun: Maverick» της έδωσε έμπνευση για την «Εκδίκηση της Ξανθιάς 3»

election

Η ταινία θα ακολουθεί την ιστορία του βιβλίου, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022, στην οποία βλέπουμε την Τρέισι Φλικ (τον χαρακτήρα της Γούιδερσπουν στην ταινία) να είναι πλέον βοηθός διευθυντή γυμνασίου και θα επικεντρώνεται στις ολοένα και πιο απελπισμένες προσπάθειες της Τρέισι για προαγωγή μετά την απροσδόκητη συνταξιοδότηση του αφεντικού της.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας αλλά τα γυρίσματα αναμένονται να αρχίσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2023.