Buzz

Ο Κρις Χέμσγουορθ θλίβεται όταν ακούει κακά λόγια για τις ταινίες και τους ηθοποιούς του MCU

of 10

Ο Χέμσγουορθ αναφέρθηκε στους δυο αγαπημένους τους σκηνοθέτες, τους Μάρτιν Σκορσέζε και Κουέντιν Ταραντίνο, και πόσο τον θλίβει όταν ακούει τόσο κακά σχόλια για τη Marvel.

Ο Κρις Χέμσγουορθ θλίβεται όταν ακούει κακά λόγια για τις ταινίες και τους ηθοποιούς του MCU

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατά καιρούς κατηγόρησαν τη Marvel και τις ταινίες ως «μη σινεμά». Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι σκηνοθέτες Μάρτιν Σκορσέζε και ο Κουέντιν Ταραντίνο, όπου ο τελευταίος μάλιστα δήλωσε πως οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτές τις ταινίες δεν είναι «σταρ του σινεμά». Για κάποιους ηθοποιούς, ανάμεσά τους και ο Κρις Χέμσγουορθ, αυτές οι δηλώσεις ήταν αρκετά αποκαρδιωτικές.

Μιλώντας στο GQ για τη νέα του ταινία στο Netflix «Extraction 2», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου, ο Χέμσγουορθ ήταν αρκετά ωμός με την απάντησή του στις κριτικές για την πιο πρόσφατη ταινία του στο MCU «Thor: Love & Thunder», καθώς και στα σχόλια των Σκορσέζε και Ταραντίνο. «Με θλίβει αρκετά όταν το ακούω αυτό. Είναι δύο από τους ήρωές μου με τους οποίους δεν θα συνεργαστώ. Υποθέτω ότι δεν είναι μεγάλοι φανς μου».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υπερασπίζεται τις ταινίες της Marvel

chris hemsworth

Και συνέχισε λέγοντας πως «είμαι ευγνώμων που συμμετείχα σε κάτι που έφερε κόσμο στους κινηματογράφους. Τώρα, αν αυτές οι ταινίες έγιναν ή όχι εις βάρος άλλων ταινιών, δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει όταν αρχίζουμε να εξετάζουμε ο ένας τον άλλον όταν η κατάσταση είναι τόσο εύθραυστη στην βιομηχανία. Το λέω όχι μόνο για τους σκηνοθέτες που έκαναν αυτά τα σχόλια, που, παρεμπιπτόντως, εξακολουθούν να είναι οι ήρωές μου και αμέσως θα πήγαινα να δουλέψω με οποιονδήποτε από αυτούς. Αλλά το λέω περισσότερο για την ευρύτερη άποψη γύρω από αυτό το θέμα. Δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς έχει την απάντηση, αλλά προσπαθούμε».

Ομως παραδέχεται πως υπήρχαν προβλήματα στο «Thor: Love and Thunder» και συμφωνεί με όσους λένε πως η ταινία τα έπαιρνε όλα στην πλάκα, ακόμα και όταν μιλούσε και πιο σοβαρά θέματα όπως τον θάνατο και την εγκατάλειψη παιδιών αλλά και τον καρκίνο ενός χαρακτήρα. «Νομίζω ότι διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Απλώς έγινε πολύ ανόητο. Είναι πάντα δύσκολο να είσαι στο επίκεντρο όλων αυτών και να έχεις μια πραγματική οπτική των όσων συμβαίνουν… Μου αρέσει η διαδικασία, είναι πάντα μια βόλτα. Αλλά απλά δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο κόσμος.»

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Κρις Χέμσγουορθ στο GQ εδώ.

chris hemsworth