Buzz

Η (όχι και τόσο μεγάλη) επιστροφή του Μπράιαν Σίνγκερ

of 10

Ο Σίνγκερ ετοιμάζει ένα αυτοχρηματοδοτούμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης των καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση που εκτροχίασαν την καριέρα του.

Η (όχι και τόσο μεγάλη) επιστροφή του Μπράιαν Σίνγκερ

Εχουν περάσει πάνω από 4 χρόνια από τότε που ο Μπράιαν Σίνγκερ εξαφανίστηκε από το Χόλιγουντ όταν άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση σε ανήλικα αγόρια αλλά και τοξική και τελείως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στα γυρίσματα. Πολλοί πίστευαν τότε πως η καριέρα του Σίνγκερ τελείωσε αλλά, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις στο Χόλιγουντ, απλά είχε μπει σε μια μικρή παύση.

Σύμφωνα με το Variety ο Σίνγκερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, καθώς φαίνεται πως έχει μιλήσει με πιθανούς επενδυτές για διάφορες ταινίες μεγάλου μήκους, συμπεριλαμβανομένου κι ενός ντοκιμαντέρ για τις κατηγορίες εναντίον του. Ο Σίνγκερ, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι χωρίς ατζέντη, συναντά πιθανούς συνεργάτες σχετικά για τρεις ταινίες για τις οποίες προσπαθεί να βρει χρήματα. Αυτές οι ταινίες υποτίθεται ότι διαδραματίζονται γύρω από το Ισραήλ (όπου ζει αυτήν τη στιγμή) και θα έχουν χαμηλό budget.

Διαβάστε ακόμα: Οι σεξουαλικές σχέσεις με ανηλίκους, το συνένοχο Χόλιγουντ και η απάντηση του Μπράιαν Σίνγκερ

Bryan Singer main

Το πιο ίσως ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι ένα αυτοχρηματοδοτούμενο ντοκιμαντέρ που θέλει να σκηνοθετήσει για τη ζωή του, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης των καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση που εκτροχίασαν την καριέρα του. Ο Σίνγκερ έχει κατηγορηθεί από αρκετούς άντρες τα τελευταία χρόνια για σεξουαλική επίθεση όταν ήταν ανήλικοι και που και ο ίδιος δεν αρνήθηκε ποτέ. Ωστόσο, όταν ουσιαστικά τελείωσε η καριέρα του, έφυγε και δεν έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Τώρα δεν είμαστε και εντελώς σίγουροι πόσο αντικειμενικό θα είναι ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ γυρισμένο από τον ίδιο τον Σίνγκερ, αλλά να ετοιμάζεται. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί αν κάποιος θα αναλάβει την διανομή του, που εδώ που τα λέμε μάλλον πολύ δύσκολο, πάντως θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε το πως θα εξελιχθεί όλο αυτό.