Buzz

Ο Αντι Μουσιέτι θα είναι ο σκηνοθέτης του «Batman: The Brave & The Bold»

of 10

Το «Batman: The Brave & The Bold» θα είναι μέρος του νέου DCU με τίτλο «Gods & Monsters».

Ο Αντι Μουσιέτι θα είναι ο σκηνοθέτης του «Batman: The Brave & The Bold»

Το πρώτο κεφάλαιο του νέου και ανανεωμένου DCU με τίτλο «Gods & Monsters», κάτω από την επίβλεψη του νέου διευθυντή των DC Studios Τζέιμς Γκαν, έχει ήδη αρχίσει να παίρνει μπρος. Ηδη γνωρίζουμε πως ο Γκαν θα σκηνοθετήσει ήδη την πρώτη ταινία στο μεγαλόπνοο αυτό πρότζεκτ, το «Superman Legacy», και πως ο Τζέιμς Μάγκολντ θα αναλάβει να μεταφέρει το «The Swamp» στη μεγάλη οθόνη.

Αλλο μια από τις πιο ενδιαφέροντες ταινίες του κεφαλαίου αυτού είναι και η νέα ταινία Batman με τίτλο «The Brave & The Bold», η οποία θα επικεντρώνεται στον Batman και τον Ντέμιαν Γουέιν, μια εκδοχή του Robin που είναι γιος του Μπρους Γουέιν και της Τάλια αλ Γκουλ, και επομένως εγγονός του κακού Ρας αλ Γκουλ.

Διαβάστε ακόμα: Μια crossover ταινία της Marvel με την DC είναι πλέον πολύ πιθανή

Andy Muschietti

Και το The Hollywood Reporter αναφέρει πως βρέθηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας αυτής και φαίνεται πως χρειάστηκε να ψάξουν και πολύ μακριά. Ο Αντι Μουσιέτι, ο σκηνοθέτης του πρόσφατου «The Flash» της DC, λέγεται πως βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο σενάριο της ταινίας και με την συνεχόμενη απεργία των σεναριογράφων η παραγωγή της μάλλον θα αργήσει αρκετά ακόμα να ξεκινήσει, με το στούντιο να δίνει προτεραιότητα σε άλλα πρότζεκτς τα οποία έχει ήδη έτοιμα.