Buzz

Αυτό που το νέο τρέιλερ της «Barbie» είναι γεμάτο από υπαρξιακή κρίση

of 10

Συνοδευόμενη από το νέο τραγούδι της Dua Lipa με τίτλο «Dance the Night Away», η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου.

Αυτό που το νέο τρέιλερ της «Barbie» είναι γεμάτο από υπαρξιακή κρίση

Ποιος θα περίμενε πως το νέο τρέιλερ της ταινίας «Barbie», σε σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκεργουικ, θα ήταν γεμάτο από (κουκλίστικες) υπαρξιακές ανησυχίες; Πάντως σίγουρα όχι εμείς. Τουλάχιστον συνοδεύονται και από τους ήχους του καινούργιου τραγουδιού της Dua Lipa με τίτλο «Dance the Night» (του οποίου και το βίντεο κλιπ μπορείτε να δείτε παρακάτω), αλλά και για πρώτη φορά ακούγεται, για λίγο στο τέλος, και το τραγούδι των Aqua «Barbie Girl».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάργκο Ρόμπι στον ρόλο της κούκλας Barbie και τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Ken. H πλοκή της παραμένει ακόμα επτασφράγιστο μυστικό, αλλά πληροφορίες θέλουν την Barbie και τον Ken να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους με την Barbie να έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες μιας πραγματικής γυναίκας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ματ Ντέιμον δεν καταλαβαίνει τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ της «Barbie» και του «Oppenheimer»

barbie

Μαζί με τους Ρόμπι και Γκόσλινγκ πρωταγωνιστούν και οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάντρα Σιπ, Αμέρικα Φερέρα, Σίμου Λιού, Χάρι Νεφ, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Μάικλ Σέρα, Ισα Ρέι, Εμα Μακί και Γουίλ Φέρελ.

Η «Barbie», της οποίας το σενάριο έγραψε η Γκέργουιγκ μαζί με τον Νόα Μπόμπακ, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023.

Απολαύστε το, πραγματικά υπέροχο νέο τρέιλερ παρακάτω.

barbie