Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

of 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Renfield»

O Δράκουλας του Νίκολας Κέιτζ είναι το χειρότερο αφεντικό στο νέο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Renfield».

«Big Shark»

20 χρόνια μετά ο σκηνοθέτης του «The Room» Τόμι Γουιζό επιστρέφει με μια wtf ταινία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Big Shark».

«Nuclear Now»

Ο Ολιβερ Στόουν μας ζητά να επανεξετάσουμε την πυρηνική ενέργεια και τα οφέλη της σε ένα ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Nuclear Now».

«Queen Charlotte: A Bridgerton Story»

Η spin-off σειρά του «Bridgerton» επικεντρώνεται στην Βασίλισσα Σάρλοτ και την άνοδό της στην εξουσία.

«Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves»

Το νέο τρέιλερ φαίνεται πως πέτυχε critical hit. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves».

«You Hurt My Feelings»

Στη νέα κωμωδί του A24 η Τζούλια Λούις-Ντρέιφους είναι μια συγγραφέας η οποία ακούει κρυφά τον πάντα υποστηρικτικό συζύγό της να λέει τι πραγματικά πιστεύει για το έργο της, με αυτή να περνάει την δική της υπαρξιακή κρίση.

«Sweet Tooth Season 2»

Η δεύτερη σεζόν της σειράς βασισμένη στο πολυαγαπημένο κόμικ της DC του Τζεφ Λεμίρ θα κάνει την πρεμιέρα της τον Απρίλιο.

«Love & Death»

Η Ελίζαμπεθ Ολσεν, μετά την σατινική εκδοχή της Scarlet Witch, παίζει την Κάντι Μοντγκόμερι, μια πραγματική δολοφόνο με τσεκούρι, στη νεά σειρά του HBO Max.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.