Συνέντευξη

Αλεξάνδρια-Αθήνα-Αποκάλυψη: Το Flix συνάντησε τους πρωταγωνιστές του «The Walking Dead»

στα 10

Ο Εϊμπραχαμ, ο Γιουτζίν και ο Ααρον του «The Walking Dead» συνόδευσαν στην Αθήνα τον παραγωγό, σκηνοθέτη και υπεύθυνο των ειδικών εφέ της σειράς, Γκρεγκ Νικοτέρο. Το Flix μίλησε μαζί τους για όσα ενώνουν την Αποκάλυψη με ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Αλεξάνδρια-Αθήνα-Αποκάλυψη: Το Flix συνάντησε τους πρωταγωνιστές του «The Walking Dead»
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Τζος ΜακΝτέρμιτ, Μάικλ Κάντλιτζ, Ρος Μάρκαντ

Φτάνοντας στην Αθήνα, καλεσμένοι του FOX με αφορμή την έναρξη του δεύτερου μισού του έκτου κύκλου του «The Walking Dead», ο Μάικλ Κάντλιτζ (Εϊμπραχαμ), ο Τζος ΜακΝτέρμιτ (Γιουτζίν), ο Ρος Μάρκαντ (Ααρον) και ο Γκρεγκ Νικοτέρο (συμπαραγωγός, σκηνοθέτης και υπεύθυνος των ειδικών εφέ) δεν μπορούσαν προφανώς να πιστέψουν πως ακόμη και εδώ υπάρχουν τόσοι πολλοί φανατικοί θαυμαστές της σειράς.

Τόσοι πολλοί αφοσιωμένοι walkers που παρακολουθούν προσεκτικά κάθε τους βήμα - περιμένοντας κάθε φορά το επόμενο, άνθρωποι κάθε ηλικίας που σε μια κοσμική «συνωμοσία» ενώνουν το βλέμμα τους με τα εκατομμύρια των θεατών παγκοσμίως μετατρέποντας ένα ήδη τηλεοπτικό φαινόμενο σε κάτι που δεν υπάρχει ακόμη όρος για να το περιγράψει.

Το Flix συνάντησε και τους τέσσερις ένα ανοιξιάτικο απόγευμα στην Αθήνα και μίλησε μαζί τους για τη μνημειώδη επιτυχία της σειράς, όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, πώς θα αντιδρούσαν οι ίδιοι σε μια ενδεχόμενη Αποκάλυψη και τι ακριβώς θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «The Walking Dead».

Το δεύτερο μισό του έκτου κύκλου του «The Walking Dead» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:45, στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas. Τα νέα επεισόδια «The Walking Dead» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play!

The Walking Dead Athens 607

O Μάικλ Κάντλιτζ είναι λιγομίλητος. Δεν αρνείται πως λατρεύει την τεράστια επιτυχία της σειράς, αλλά ταυτόχρονα δεν ασχολείται με το πόσους followers έχει ο λογαριασμός από το μουστάκι του στο Twitter.

«Κάθε φορά που πεθαίνει κάποιος στη σειρά, είναι θλιβερό. Γιατί χάνεις κάποιο φίλο. Και έναν ηθοποιό που είναι σπουδαίος στη σειρά. Κανονικά δεν θα θέλαμε να δούμε κανέναν μας να πεθαίνει, αλλά είναι μέρος της δουλειάς. Είναι ανόητο να πιστεύεις ότι βρίσκεσαι σε μια τέτοια σειρά και θα ζήσεις για πάντα. Αργά ή γρήγορα θα πεθάνω, όταν η ιστορία του Εϊμπραχαμ θα έχει ειπωθεί. Ελπίζω να μην γίνει αυτό για ακόμη πολλές σεζόν.»

«Ο θάνατος κάποιου αγαπημένου χαρακτήρα - πράγμα που συνηθίζεται τελευταία στην αμερικανική τηλεόραση - ανεβάζει το συναισθηματικό ρίσκο. Παλιότερα ήξερες ότι παρακολουθούσες τον αγαπημένο σου ήρωα στην τηλεόραση και εκείνος δεν υπήρχε περίπτωση να πεθάνει ποτέ. Τώρα πια δεν είσαι σίγουρος. Βλέπεις το "Game of Thrones" και μπορεί ξαφνικά ο αγαπημένος σου ήρωας να αποκεφαλιστεί. Ολο αυτό κάνει τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Δεν κρύβει το γεγονός ότι υπάρχει κίνδυνος στον κόσμο και ναι, μπορεί ένας πρωταγωνιστής να σκοτωθεί εκεί που δεν το περιμένεις. Και θα στεναχωρηθείς. Και θα προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις. Και θα ταυτιστείς με κάποιον νέο ήρωα. Διαφορετικά θα έπρεπε να ζούμε όλοι ευτυχισμένοι στην Αλεξάνδρια για ακόμη εννιά σεζόν. Αυτή θα ήταν η χειρότερη τηλεοπτική σειρά που θα έχεις δει.»

«Νομίζω ότι το γεγονός πως δεν ξέρεις πότε ακριβώς θα πεθάνεις, κάνει κάθε σου σκηνή να έχει την αμεσότητα που πρέπει. Στην αμερικάνικη τηλεόραση, πολλές σειρές έχουν περίπου 20 επεισόδια την κάθε χρονιά. Υπάρχει χρόνος να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν. Στο "The Walking Dead" υπάρχει αυτή η αίσθηση του επείγοντος. Το γεγονός ότι οποιαδήποτε επόμενη σκηνή μπορεί να είναι η τελευταία σου.»

«Η διαφορά με όλες τις προηγούμενες σειρές που έχω κάνει είναι ότι αυτή την βλέπει ο κόσμος. Αστειεύομαι... αν και ισχύει. Δεν υπήρχε πολύς κόσμος που να βλέπει το "Southland", αν και λίγο περισσότερος έβλεπε το "Band of Brothers". Εδώ το κοινό του "The Walking Dead" είναι τόσο ολοκληρωτικά ενθουσιασμένο με τη σειρά. Και μετά υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα στο σετ, μερικοί από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς, σκηνοθέτες, τεχνικούς και επαγγελματίες με τους οποίους μπορείς να δουλέψεις. Ολοι είναι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να πουν την ίδια ιστορία και να την πουν με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθω σαν τον πιο τυχερό άνθρωπο στον κόσμο, γιατί δεν κάνω μόνο αυτό που θέλω να κάνω αλλά το κάνω μαζί με υπέροχους συνεργάτες. Νιώθω ότι πρέπει κάποιος να με τσιμπήσει για να το πιστέψω.»

«Νιώθω ότι η ικανότητα που έχω και μπορεί να με κάνει να επιβιώσω σε μια τυχόν Αποκάλυψη είναι το ταλέντο μου στην ξυλουργική.»

Μια αιματοβαμμένη ματιά στον έκτο κύκλο του «The Walking Dead»

The Walking Dead Athens 607

Ο Τζος ΜακΝτέρμιτ (Γιουτζίν) είναι κανονικά ξανθός. Είναι επίσης κανονικά κωμικός. Ανακάλυψε πρόσφατα ότι η χαίτη και οι γάμπες του έχουν λογαριασμό στο Twitter και είναι άσος στις φάρσες μεταξύ των ηθοποιών της σειράς. Αυτήν την εποχή ετοιμάζει μία, που φυσικά δεν μπορεί να μας αποκαλύψει.

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα και είναι υπέροχα. Ακόμη δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα. Αλλά, ναι, γιατί όχι ένα spin off του "Walking Dead" σε μια Ελλάδα μετά την Αποκάλυψη; Η Ακρόπολη θα μπορούσε να είναι η νέα φυλακή. »

«Ο λόγος για τον οποίο είναι διασκεδαστικό να βρίσκεσαι στη σειρά αλλά και να παρακολουθείς τη σειρά είναι ότι δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί στη συνέχεια. Παίρνουμε τα σενάρια το πολύ μιάμιση εβδομάδα πριν το κάθε γύρισμα, οπότε αν κάποιος πεθαίνει το μαθαίνουμε τελευταία στιγμή. Και είναι πάντα στενάχωρο γιατί χάνεις ένα συνεργάτη... αλλά είναι απαραίτητο για την ιστορία. Μια κακή εκδοχή της ίδιας σειράς θα ήταν να φοβόταν να σκοτώσει αγαπημένους χαρακτήρες και να έμενε στάσιμη. Εκεί βρίσκεται και ο πυρήνας της σχέσης των θαυμαστών της σειράς με τους ήρωες. Οταν κάποιος από αυτούς πεθαίνει, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, να μπορέσεις να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις.»

«Είναι από αυτά τα πράγματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Μάλλον ήμασταν τυχεροί. Η επιτυχία της σειράς είναι ένα φαινόμενο. Κάθε φορά που ανοίγεις τις ειδήσεις μια χώρα επιτίθεται σε μια άλλη, ένας σεισμός γίνεται, μια οικονομία κάπου στον πλανήτη καταρρέει. Νιώθεις πως όλα καταρρέουν, πως βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας Αποκάλυψης. Και νομίζω ότι βλέποντας τη σειρά, ταυτίζεσαι με τις καταστάσεις, σκέφτεσαι πως δεν βρισκόμαστε και τόσο μακριά και σε ενδιαφέρει να βρεις τον ήρωα που σου ταιριάζει. Θα ήσουν ο Ρικ, θα ήσουν ο Ντάριλ; Οι θαυμαστές της σειράς νομίζω ότι προσπαθούν συνεχώς να απαντήσουν στο ερώτημα «Τι θα γινόταν αν;». »

«Ηταν η αγαπημένη μου σειρά πριν συμμετάσχω σε αυτήν. Και πάντα σκεφτόμουν που θα βρισκόμουν εγώ στην Αποκάλυψη, αν θα σκότωνα το γειτονά μου για να του πάρω τη μηχανή του. Ναι, δεν θα συμβεί μια Αποκάλυψη των Ζόμπι, αλλά βλέποντας τις ειδήσεις νιώθεις ότι κάτι θα συμβεί. Και πρέπει να έχεις ένα σχέδιο διάσωσης.»

«Για μένα δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα. Και στα δύο πρέπει να βρεις την αλήθεια στην ιστορία και τους χαρακτήρες. Είναι μια πρόκληση. Είμαι χαρούμενος που μου συνέβη γιατί τώρα μπορώ να κάνω κωμωδία και μετά δράμα και ίσως να συστηθώ ξανά στον κόσμο της κωμωδίας. Τώρα πια ο κόσμος με ξέρει από το "The Walking Dead". Αλλωστε ο χαρακτήρας του Γιουτζίν έχει πολλά κωμικά στοιχεία.».

«Ολοι στο καστ έχουν περίεργο χιούμορ. Αλλά επειδή παίρνουμε πολύ στα σοβαρά τη δουλειά που κάνουμε προσπαθούμε να μην ενοχλούμε ο ένας τον άλλον. Οι φάρσες γίνονται για να μας κάνουν να χαλαρώσουμε. Ναι είναι αλήθεια πως ο Νόρμαν έβαλε στην προηγούμενη σεζόν ζωντανά κοτόπουλα στο τρέιλερ του Αντι. Προσπαθώ να μην καταστρέψω την περιουσία κάποιου όταν οργανώνω μια φάρσα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οργανώνω μια φάρσα πρώτης τάξης, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ποιον θα αφορά.»

«Ο Γιουτζίν ανέλαβε δράση στην πρεμιέρα του δεύτερου μισού του έκτου κύκλου. Αυτό που έκανε είναι ότι πήρε την απόφαση να το κάνει. Θεωρεί ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Σαν χαρακτήρας είναι έξυπνος αλλά και φοβισμένος. Παραμένει φοβισμένος, αλλά κερδίζει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Σαν χαρακτήρας όμως αλλάζει πολύ και ωριμάζει καθώς περνούν τα επεισόδια.»

«Οι ηθοποιοί είμαστε λίγο σαν τους τσιγγάνους. Πηγαίνουμε από δουλειά σε δουλειά. Οταν τελειώσει το "The Walking Dead" προφανώς θα βρω μια άλλη δουλειά. Η οποία θα είναι χάλια, γιατί αυτή εδώ είναι απίστευτη.»

The Walking Dead Athens 607

Ο Ρος Μάρκαντ έχει αναλάβει το δύσκολο ρόλο του πρώτου ανοιχτά γκέι χαρακτήρα της σειράς. Και νιώθει απόλυτα την ευθύνη που φέρει. Ταυτόχρονα είναι viral και εκτός σειράς, αφού τις ελεύθερες ώρες του κάνει αυτές τις απίστευτες μιμήσεις, τιμώντας το παρελθόν του στη κωμωδία. Του έκανε τρομερή εντύπωση το άκουσμα της ελληνικής λέξης «νεκροζωντανοί», αλλά φυσικά δεν μπόρεσε ποτέ να το προφέρει σωστά.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ο τυπικός θαυμαστής της σειράς. Στα events για την ταινία έρχονται από ηλικιωμένα ζευγάρια μέχρι ολόκληρες οικογένειες με μικρά παιδιά. Είναι μια σειρά η οποία, για οποιονδήποτε λόγο, αφορά όλους εξαιτίας των οικουμενικών θεμάτων της απώλειας, της αγάπης, της επιβίωσης. Είναι μια σειρά που θέτει το ερώτημα τι θα γινόταν αν η κοινωνία κατέρρεε, τι θα έκανες και πώς θα αντιδρούσες. Είναι μια ερώτηση που οι θεατές της σειράς απαντούν έστω και υποσυνείδητα.»

«Ο Ααρον βρίσκεται για πρώτη φορά σε θέση άμυνας. Πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό και έξω και μέσα από τους τοίχους της Αλεξάνδρια. Είναι ένας ήρωας που πιστεύει στη δύναμη των ανθρώπων. Και είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των ανθρώπων του. Στη συνέχεια της σειράς θα αναλάβει δράση και θα γίνει ηγετικό στέλεχος του στρατού του Ρικ.»

«Οταν πήρα το ρόλο διάβασα όσα περισσότερα από τα κόμικς μπορούσα για να πάρω μια ιδέα για τον χαρακτήρα που θα υποδυόμουν. Οι δημιουργοί της σειράς είχαν πει σε μένα, όπως και στους υπόλοιπους ηθοποιούς να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε έμπνευση θέλουμε, αλλά να εμπλουτίσουμε ταυτόχρονα και τους χαρακτήρες με τα προσωπικά μας βιώματα και τις δικές μας ιδέες. Είναι μεγάλη η πρόκληση να μείνεις πιστός στα κόμικ, αλλά στο τέλος της μέρας η σειρά είναι διαφορετική από τα κόμικς.»

«Με τις μιμήσεις έβγαζα το ψωμί μου τα δύσκολα οικονομικά χρόνια πριν τη σειρά. Και πάντα μου προκαλούσε έκπληξη σε πόσα διαφορετικά πρότζεκτ μπορείς να είσαι απαραίτητος - και όχι μόνο κινούμενα σχέδια - κάνοντας τη φωνή ενός διάσημου. Τώρα που έχω την ευκαιρία να παίζω ένα χαρακτήρα με τον οποίο είμαι παθιασμένος, δεν κάνω συχνά μιμήσεις. Θέλω ο κόσμος να με γνωρίσει σαν δραματικό ηθοποιό. Οι περισσότεροι με γνωρίζουν ως μίμο.»

«Οπως και ο δημιουργός του κόμικ, Ρόμπερτ Κέρκμαν, έχει δηλώσει πως φυσικά και έχει LGBΤ χαρακτήρες στα κόμικ του "The Walking Dead", αφού έχει πολλούς γκέι φίλους και λεσβίες φίλες που θέλει να αντιπροσωπεύσει, έτσι ακριβώς βρισκόμαστε μπροστά και σε μια στροφή που γίνεται στο σινεμά και την τηλεόραση με έμφαση στην αντιπροσώπευση της LGBT κοινότητας. Και αυτό νομίζω είναι πολύ θετική κίνηση. Και νομίζω πως ένα από τα πιο δυνατά όπλα του "The Walking Dead" είναι ότι πάντα έκανε πολύ καλή δουλειά στο να αντιπροσωπεύσει διαφορετικά τμήματα της κοινωνίας μας. Και αυτός είναι ο λόγος που γίνεται αγαπητό σε όλον τον κόσμο - γιατί όλοι βρίσκουν ένα ή δύο χαρακτήρες με τους οποίους μπορούν να ταυτιστούν. Ειδικά στην περίπτωση του Ααρον, αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο που ξέρει να επιβιώνει, ένα άνθρωπο που υπήρξε θύμα της περιθωριοποίησης και του μίσους ακόμη και πριν την Αποκάλυψη, ενώ ακόμη και τώρα ομολογεί πως ο κόσμος στην Αλεξάνδρια δεν του φέρεται πάντα καλά. Λέει πολλά το γεγονός πως αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να βλέπει το καλό στους ανθρώπους, ακόμη και σε αυτούς που θέλουν να τον πληγώσουν.»

«Η σειρά θα τελειώσει κάποια στιγμή. Είτε ο χαρακτήρας μου ζει μέχρι τότε, είτε έχει πεθάνει. Προσπαθώ να περνάω καλά για όσο θα διαρκέσει.»

Φυσικά και το «The Walking Dead» είναι έτοιμο και για την έβδομη σεζόν του

The Walking Dead Athens 607

Ο Γκρεγκ Νικοτέρο είναι σχεδόν ένας ζωντανός μύθος. Ξεκίνησε δουλεύοντας για τον Τζορτζ Ρομέρο στο «Day of the Dead», έχει σκοτωθεί περισσότερες από πέντε φορές σε περάσματα που κάνει ως ζόμπι στη σειρά και μιλάει γι' αυτήν σαν να μιλάει για την καθημερινότητά του, τους φίλους του, την οικογένειά του.

«Δεν μπορώ να πάρω το βλέμμα μου από την Ακρόπολη. Πρέπει να έχω τραβήξει 500 φωτογραφίες μέσα σε μια μέρα. Εστειλα μήνυμα στη μητέρα μου στις 5 το πρωί Αμερικής για να της πω ότι είμαι στην Αθήνα και βλέπω την Ακρόπολη.»

«Νομίζω πως τα δύο μυστικά της επιτυχίας της σειράς είναι η υπέροχη πρώτη της ύλη και το είδος στο οποίο ανήκει. Από τη σύλληψή του, το "The Walking Dead" ήταν για τον Φρανκ Ντάραμποντ μια "σειρά είδους". Αυτά τα δύο στοιχεία αναδείχθηκαν στον πιλότο της σειράς και μετά στα έξι πρώτα επεισόδια υπάρχει η ανάπτυξη τους. Υπήρχαν κάποιες πολύ gore στιγμές στα πρώτα επεισόδια, αλλά όχι με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν τον τρόμο ή την αηδία. Υπηρετούσαν την πλοκή. Και σαν άνθρωπος των ειδικών εφέ, πίστευα πάντοτε πως τα εφέ πρέπει να είναι άρρηκτα δεμένα με την ιστορία. Αν ξαφνικά το κοινό σταματήσει να παρακολουθεί την ιστορία και επικεντρωθεί στο εφέ, τότε το έχεις χάσει. Αν ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τους χαρακτήρες, τότε μπορεί να τους συμβεί οτιδήποτε, αλλά ο κόσμος δεν θα ενδιαφερθεί.»

«Για πρώτη φορά, όσο βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά, μπορώ να πω πως η παρακολούθηση του "The Walking Dead" είναι μια συλλογική εμπειρία. Οικογένειες ολόκληρες βλέπουν μαζί τα επεισόδια. Ο κόσμος πηγαίνει στα μπαρ για να δει τη σειρά. Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο.»

«Υπάρχουν επεισόδια που έχω σκηνοθετήσει τα οποία έχουν σκηνές πανομοιότυπες με τα κόμικ. Εχω αντιγράψει συγκεκριμένα καρέ. Οταν μου αρέσει κάτι πάρα πολύ από τα κόμικ, το ενσωματώνω αυτούσιο στα επεισόδια, σαν φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχουν διαβάσει τα κόμικ. Οποτε χρειάζομαι έμπνευση επιστρέφω στις σελίδες του κόμικ.»

«Ο Τζορτζ Ρομέρο μου εδωσε την πρώτη μου δουλειά. Κάτι που έκανα σαν χόμπι, έγινε η καριέρα μου. Ημουν όμως τυχερός, γιατί ο άνθρωπος που έκανε αυτές τις ταινίες και μου έδωσε την ευκαιρία ζούσε σαράντα λεπτά από το σπίτι στο οποίο μεγάλωσα στην Πενσιλβάνια. Αν ο Τζορτζ ζούσε στη Νέα Υόρκη ή κάπου αλλού, σήμερα θα έκανα αληθινές εγχειρήσεις και όχι ψεύτικες.Του χρωστάω τα πάντα.»

«Υπάρχει κάτι που λένε στο Χόλιγουντ: «Μπορείς να το έχεις φτηνότερα, γρηγορότερα ή καλύτερα, αλλά μπορείς να διαλέξεις μόνο δύο από αυτά». Δεν μπορείς να έχεις και τρία. Η εταιρία μου εδώ και 28 χρόνια - μια από τις παλιότερες εταιρείς μέικ απ και ειδικών εφέ στον κόσμο - παίρνει αυτά τα απίστευτα σενάρια, που πάντα σκεφτόμαστε πως δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και βρίσκουμε πάντα ένα τρόπο να τα κάνουμε πραγματικότητα. Εμαθα πολύ νωρίς στην καριέρα μου πως όταν ένας σκηνοθέτης σε πλησιάσει και σου ζητήσει κάτι, δεν λες ποτέ όχι. Του ζητάς ένα λεπτό και σκέφτεσαι μόνος ή με τους συνεργάτες σου τις λύσεις που μπορείς να του προτείνεις.»

«Στην τηλεόραση έχουμε οκτώ μέρες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο. Δεν είμαι όπως στο σινεμά που μπορούμε να κάνουμε αμέτρητες λήψεις. Οσες φορές έχω συμμετάσχει ως ζόμπι είναι από ανάγκη, Αλλά το διασκεδάζω κιόλας.»

«Αν γινόταν Αποκάλυψη, θα έκανα μέικ-απ ζόμπι στον εαυτό μου και θα κυκλοφορύσα ανάμεσα σε όλους. Κανείς δεν θα καταλάβαινε ποιος είμαι...»

The Walking Dead Athens 607

Το δεύτερο μισό του έκτου κύκλου του «The Walking Dead» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:45, στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas. Τα νέα επεισόδια «The Walking Dead» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play!

Διαβάστε και δείτε ακόμη: