TV

Η επιβίωση είναι μόνο ένα ζητούμενο στον έκτο κύκλο του «The Walking Dead»

στα 10

Το «The Walking Dead» επιστρέφει. Πιο απρόβλεπτο, πιο αγωνιώδες, πιο «ζωντανό» από ποτέ!

Flix Team
Η επιβίωση είναι μόνο ένα ζητούμενο στον έκτο κύκλο του «The Walking Dead»

«Το πρώτο επεισόδιο του έκτου κύκλου είναι σαν να τραβάς ένα τόξο και στο τέλος του επεισοδίου το ελευθερώνεις και η υπόλοιπη σεζόν είναι η διαδρομή του προς τα μπροστά... Η δράση είναι ασταμάτητη από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο πρώτο επεισόδιο υπάρχει μοναδική αφήγηση. Αυτή η σεζόν έχει τα καλύτερα σενάρια μέχρι στιγμής. Οπότε είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα διαδρομή. Υπάρχουν ιστορίες που αναπτύσσονται, ταυτόχρονα και με την ίδια σημασία με τις μεγάλες στιγμές της αναμέτρησης με τα ζόμπι. Και υπάρχουν και άλλα πράγματα που πολεμάμε εκτός από τα ζόμπι, όπως κάνουμε εδώ και χρόνια στη σειρά. Και οι σκηνές δράσης είναι απίστευτες. Αλλά την ίδια στιγμή είναι ωραία να καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου και να δεις μια ιστορία... Υπάρχουν πολλοί νέοι χαρακτήρες, νέες συγκρούσεις. Νομίζω πως όλοι οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να διατηρήσουν την ταυτότητά σου και κάποια ομοιότητα με αυτό που ήταν στην αρχή. Υπάρχει πολλή δυσπιστία μεταξύ τους και πολλές εσωτερικές συγκρούσεις σε αυτόν τον κύκλο.»

Ο Νόρμαν Ρίντους (Ντάριλ Ντίξον) δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τον έκτο κύκλο του «The Walking Dead» που ξεκινάει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και θα δούμε στην Ελλάδα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22.45 στο FOX, σε λιγότερες από 24 ώρες από την Αμερική.

Διαβάστε ακόμη: Το Χόλιγουντ ψηφίζει τις 100 πιο αγαπημένες του τηλεοπτικές σειρές!

The Walking Dead 6 607 ©AMC

Αλλά δεν είναι ο μόνος, καθώς τα εκατομμύρια των θαυμαστών της πιο πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς των τελευταίων χρόνων, βρίσκονται ήδη στις επάλξεις περιμένοντας μια νέα ολόκληρη σεζόν, όπου τίποτα δεν είναι σίγουρο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη της ιστορίας και η επιβίωση αποκτά διαστάσεις ενός οικουμενικού έπους.

Ο νέος κύκλος «The Walking Dead», βρίσκει τους πρωταγωνιστές να συνειδητοποιούν ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από την απλή επιβίωση. Η ηθική διαμάχη φαίνεται ξεκάθαρα στην εξέλιξη του χαρακτήρα του Ρικ Γκράιμς (Αντριου Λίνκολν), ο οποίος βρίσκει ξανά την χαμένη του ανθρωπιά. Ο Ρικ καλείται να δώσει μία εσωτερική μάχη, καθώς αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην οπτική της Κάρολ (Μελίσα ΜακΜπράιντ), που θεωρεί ότι η νέα πραγματικότητα προϋποθέτει σκληρές και δραστικές αποφάσεις και την οπτική του Μόργκαν (Λένι Τζέιμς), που έχει την ακλόνητη πίστη ότι η ανθρωπιά μπορεί να κυριαρχήσει στο νέο μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που έχει δημιουργηθεί. Η πορεία του Ρικ θα τον μεταμορφώσει από τον άνθρωπο που δεν εμπιστεύεται κανέναν και θεωρεί ότι είναι καλύτερο να σκοτώσει πριν τον σκοτώσουν, σε εκείνον που συνειδητοποιεί τη σημασία του να μένεις πιστός στις βασικές αρχές της ανθρωπιάς.

Διαβάστε ακόμη: Φθινοπωρινό preview, Μέρος 2: Οι 74 σειρές που επιστρέφουν

The Walking Dead 6 607 ©AMC

The Walking Dead 6 607 ©AMC

Το «The Walking Dead» επιστρέφει με τον 6ο κύκλο και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22:45, στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas. Τα νέα επεισόδια «The Walking Dead» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play!

Δείτε εδώ το τρέιλερ του έκτου κύκλου του «The Walking Dead»:

Διαβάστε ακόμη: