Industry

To «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» είναι η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών στην Αμερική

στα 10

Εχουν περάσει μόλις 20 ημέρες από την έξοδο του στις αίθουσες και το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» είναι ήδη η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών στην Αμερική.

To «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» είναι η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών στην Αμερική

«Είμαστε περήφανοι για όλα αυτά τα ρεκόρ, αλλά γνωρίζουμε πως δεν ήταν δυνατά χωρίς τον ενθουσιασμό των φανατικών θαυμαστών και τη συνεχή υποστήριξή τους. Το νιώθουμε εδώ και μας δίνει ώθηση καθημερινά και θα συνεχίσει στο λαμπρό μέλλον του "Πολέμου των Αστρων". Υπήρξε όντως ένα ξύπνημα - και ανήκει σε όλους σας.»

Με αυτήν την ανακοίνωση η Disney γιόρτασε την ανακήρυξη του «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει» στην πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών στην Αμερική, αφού μέσα σε 20 ημέρες, η ταινία του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς κατάφερε να ξεπεράσει τα 760.5 εκατομμύρια δολάρια συνολικές εισπράξεις που είχε κάνει το «Avatar» και συνεχίζει για να σιγουρέψει για τα καλά την πρωτιά...

To «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» πρώτο και στο ελληνικό box-office. Διαβάστε αναλυτικά.

Star Wars: The Force Awakens 607

Η λίστα με τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών στην Αμερική είναι τελείως διαφορετική αν υπολογίσει κανείς τον πληθωρισμό: εκεί την πρωτιά κατέχει το «Οσα Παίρνει ο Ανεμος» με 1.7 εκ. δολάρια και ακολουθεί ο πρώτος «Πόλεμος των Αστρων» με 1.5 εκ. δολάρια. Το «Η Δύναμη Ξυπνάει» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 21η θέση.

Οπως αναφέρει το Variety το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» έχει ξεπεράσει το 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια εισπράξεων παγκοσμίως και βρίσκεται στη τέταρτη θέση των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών. Η έξοδός του αυτήν την εβδομάδα στη Κίνα αναμένεται να το φέρει στην πρώτη θέση και του παγκόσμιου box-office. Δικαιώνοντας έτσι και με το παραπάνω τη Disney που αγόρασε το 2012 τη Lucasfilm για το αντίτιμο των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Star Wars: The Force Awakens 607

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: