Buzz

Skyfall trailer(s): «Enjoying death»

στα 10

Τα εντυπωσιακά trailers του «Skyfall» (αμερικανικό και international) έκαναν μόλις πριν λίγα λεπτά την διαδικτυακή πρεμιέρα τους. Οσα είδαμε μας έκαναν να χαμογελάσουμε: όσα χρόνια κι αν περάσουν, κανένας άλλος κινηματογραφικός χαρακτήρας δε θα είναι τόσο cool, όσο ο Τζέιμς Μποντ. Κανένας. Ποτέ.

Skyfall trailer(s): «Enjoying death»

Οποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία να πατήσει το play: o Τζέιμς Μποντ επιστρέφει δυναμικά, εντυπωσιακά, γοητευτικά όσο ποτέ. Ακόμα κι εσάς που σας είχε απογοητεύσει το «Quantum of Solace», ο Σαμ Μέντες υπόσχεται να σας ξανακερδίσει.

Ολα τα χαρακτηριστικά που αγαπάμε στον Μποντ είναι παρόντα: γκάτζετς, αυτοκίνητα, γυναίκες, ανατινάξεις, μεγάλα σετ, ένας κακός στα όρια της καρικατούρας, μυστικές αποστολές που δεν καταλαβαίνουμε πλήρως, η κόντρα με την Μ και πάνω από όλα το στιλ. Το αθάνατο αρρενωπό στιλ του πράκτορα 007, ο οποίος προσγειώνεται στο κέντρο της δράσης με το κουστούμι του ατσαλάκωτο και κουμπώνοντας τα μανικετόκουμπά του.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε. Η πρεμιέρα του «Skyfall» στην Αγγλία στις 9 Νοεμβρίου.

Εκτός από το επίσημο trailer, δείτε επίσης το International με κάποια έξτρα πλάνα που δεν υπάρχουν στο αντίστοιχο αμερικανικό.


Οσα πρέπει να ξέρετε για το «Skyfall»