Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2018: Η λαμπερή τελετή με τον τρόπο του Flix

στα 10

Διαβάστε πώς κύλησε η χρυσή βραδιά της 75ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών λεπτό προς λεπτό, από τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί μέχρι και το βραβείο Καλύτερης Ταινίας με τον τρόπο του Flix.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2018: Η λαμπερή τελετή με τον τρόπο του Flix

Δείτε παρακάτω πώς κύλησε η χρυσή βραδιά της 75ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών λεπτό προς λεπτό, από τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί μέχρι και το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Πάντα με τον τρόπο του Flix.

Διαβάστε αναλυτικά: Χρυσές Σφαίρες 2018: Τα βραβεία


Πατάτε συνεχώς refresh καθώς το κείμενο θα ανανεώνεται διαρκώς, από την έναρξη του κόκκινου χαλιού (γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα) μέχρι και το τελευταίο βραβείο (κοντά στα ξημερώματα), ενώ live σχολιασμός θα γίνεται στα social media του Flix, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και στην επίσημη σελίδα του στο Twitter.

Απόψε θα τα περάσουμε... θεαματικά καλά!

Το Flix είναι ξύπνιο για να σχολιάσει ζωντανά την 75η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Ξαγρυπνήστε μαζί μας, για να διασχίσουμε εμφάνιση με την εμφάνιση, βραβείο με το βραβείο, όλο το χρυσό μονοπάτι προς τους μεγάλους νικητές.

Διαβάστε αναλυτικά και προετοιμαστείτε για τη συνέχεια Χρυσές Σφαίρες 2018: Οι προβλέψεις του Flix

Και οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί ξεκίνησαν.

golden globes 2018 607 Ο Ντάνιελ Καλούγια του Get Out

golden globes 2016 607 Ντέιβιντ Χάρμπορ («Stranger Things»)

golden globes 2018 607 Ντέμπρα Μέσινγκ (Will & Grace): «Φοράω μαύρα για να τιμήσω όλες τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά. Φοράω μαύρα για να σταθώ δίπλα στις συναδέλφους μου.

Διαβάστε ακόμη: Η Μέριλ Στριπ σπάει τη σιωπή της γύρω από τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Ντάστιν Χόφμαν

golden globes 2018 607 Ρέιτσελ Μπροσνάχαν («The Marvelous Mrs. Maisel»)

golden globes 20168 607 Γουίλιαμ Μέισι («Shameless»)

golden globes 2018 607 H Κλερ Φόι κι ο Ματ Σμιθ του «The Crown»

golden globes 2018 607 Σχεδόν όλα τα πιτσιρίκια του «Stranger Things»

golden globes 2018 607 Η Μέριλ Στριπ τα λέει σταράτα στο κόκκινο χαλί. «Συμβαίνει στη δική μας βιομηχανία. Συμβαίνει στα εργοστάσια. Συμβαίνει στο στρατό. Συμβαίνει στο Κογκρέσο. Δεν υπάρχει ισότητα. Τουλάχιστον τώρα μιλάμε. Και τώρα ο κόσμος ακούει»

golden globes 2018 607 Και ωραία γυαλιά!

Δείτε ακόμη: 75 χρόνια Χρυσές Σφαίρες | Oι χρυσές στιγμές τους

golden globes 2018 607 Ο Νικ Τζόνας, υποψήφιος στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού

golden globes 2018 607 Ο Τζόζεφ Φάινς του «Handmaid's Tale»

golden globes 2018 607 H Κάθριν Ζίτα Τζόουνς δεν φορά πολλά, αλλά τουλάχιστον φοράει μαύρα

golden globes 2018 607 Κέρι Γουάσινγκτον

golden globes 2018 607 _Τρέισι Ελις Ρος («Blackish») _

golden globes 2018 607 Οχι Grey απόψε, αλλά μαύρα για την Ντακότα Τζόνσον

golden globes 2018 607 Η Τζέσικα Τσαστέιν («Molly's World») και η Οκτάβια Σπένσερ («Τhe Shape of Water») υποψήφιες και οι δύο

Η Εμα Γουάτσον και η ακτιβίστρια Μαράι Λαράσι εξηγούν γιατί φορούν μαύρα

golden globes 2018 607 Ο Κρις Χέμσγουορθ λάμπει. Εως και λίγο παραπάνω απ΄όσο πρέπει

golden globes 2018 607 Η Ισα Ρέι, καθόλου Insecure

golden globes 2018 607 Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

golden globes 2018 607 Ο Αρμι Χάμερ μετά της συμβίας

golden globes 2018 607 H Τζέσικα Μπιλ υποψήφια απόψε, μετά του συζύγου, Τζάστιν Τίμπερλέικ

golden globes 2018 607 Here Kit, Kit, Kit, Harrington

golden globes 2018 607 O Τζέιμς -κάθε άλλο παρά disaster artist- Φράνκο

golden globes 2018 607 Ι, Μάργκο Ρόμπι

golden globes 2018 607 Υπέροχη Τζίλιαν Αντερσον

golden globes 2018 607 Νταϊάν Κρούγκερ

golden globes 2018 607 Αλίσια Βικάντερ

Ο Τομ Γουιζό κι ο Γκρεγκ Σεστέρο από το «The Room»

golden globes 2018 607 Call him by his name: Τίμοθι Σάλαμε

golden globes 2018 607 Σίρσα Ρόναν

golden globes 2018 607Λίνα Χέντι

golden globes 2018 607
Νικόλ Κίντμαν, Λόρα Ντερν

golden globes 2018 607 Κάιλ ΜακΛάχλαν

golden globes 2018 607 Αντζελίνα Τζολί



Και ξεκινήσαμε! Ο Σεθ Μάγιερς καλωσορίζει τις κυρίες «και τους εναπομείναντες κύριους. Είμαστε στο 2018, η μαριχουάνα είναι επιτέλους νόμιμη και η σεξουαλική παρενόχληση όχι!. Για τους άντρες υποψήφιους, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουν το ονομά τους και δεν θα τρομάξουν. Ισως θα έπρεπε να είναι μια γυναίκα στην σκηνή απόψε, αλλά είμαι ένας άντρας που δεν έχει καθόλου δύναμη στο Χόλιγουντ.»

golden globes 2018 607

«O Χάρβεϊ Γουάινστιν δεν είναι στην αίθουσα απόψε γιατί απ' ότι λένε είναι δύσκολος να δουλέψει κανείς μαζί του, αλλά δεν πειράζει, θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα γιουχαϊστεί όταν το όνομά του θα ακουστεί στις νεκρολογίες.»

Μιλώντας για τους φετινούς υποψήφιους είναι απολαυστικός: «...μια ταινία όπου μια γυναίκα ερωτεύεται ένα άσχημο αμφίβιο τέρας; σκέφτηκα "όχι άλλη μια ταινία του Γούντι Αλεν".

Η Τζέσικα Τσαστείν, η Ισα Ρέι, ο Μπίλι Αϊχνερ, η Εϊμι Πόλερ λένε το punchline στο αστείο που τους "στρώνει" ο Σεθ Μάγιερς. Μερικά είναι αστεία. Αλλά όχι τόσο.

«Ολοι οι άνθρωποι που είναι εδώ απόψε χρειάστηκε να δουλέψουν σκληρά για να φτάσουν ως εδώ, αλλά απ' ότι φαίνεται, οι γυναίκες ακόμη περισσότερο. Σας ευχαριστούμε»


Και η Γκαλ - Wonder Woman - Γκαντότ κι ο Ντουέιν Τζόνσον στη σκηνή για να απονείμουν το πρώτο βραβείο της βραδιάς αυτό του Α' Γυναίκειου ρόλου σε Μινι Σειρά ή Τηλεταινία το οποίο πηγαίνει στην Νικόλ Κίντμαν για το «Big Little Lies»**

Απευθύνεται στην Ριζ Γουίδερσπουν, αλλά και στις υπόλοιπες συμπρωταγωνίστριές της στην σειρά: «Τα καταφέραμε μαζί γιατί είμαστε φίλες!» Και αφού ευχαρίστησε όλους όσους πρέπει αναφέρεται φυσικά στο θέμα της βραδιάς και ζητά να κρατήσουμε την συζήτηση ανοιχτή.


Η Ελεν Μίρεν και η Βαιόλα Ντέιβις στην σκηνή για τη Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικου Ρόλου, η οποία πηγαίνει στον Σαμ Ρόκγουελ για το Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.**

golden globes 2018 607

«Είμαι λίγο ενθουσιασμένος, οπότε θα χρειαστώ τις σημειώσεις μου και ίσως χρειαστώ κι ένα imodium. Φράνσις ΜακΝτόρμαντ είσαι badass! Eίσαι force of nature. Σ' ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο ηθοποιό»


O Ζακ Εφρον παρουσιάζει την πρώτη υποψήφια ταινία της βραδιάς, το «The Greatest Showman».

Στη σκηνή η Κάρολ Μπερνέτ που καταχειροκροτείται και η Τζένιφερ Ανιστον για να παρουσιάσουν το βραβείο του Α Γυναίκειου ρόλου σε τηλεοπτική κωμική σειρά

Το οποίο πηγαίνει στην Ρέιτσελ Ρόσνεχαν για το The Marvelous Mrs. Maisel**

golden globes 2018 607

Και παραμένουν στην σκηνή για τις υποψήφιες στην κατηγορία Α Γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά, το οποίο πηγαίνει στην Ελίζαμπεθ Μος για το The Handmaid’s Tale

golden globes 2018 607

Το αφιερώνει στην Μαργκαρετ Ατγουντ και σε όλες τις γυναίκες πριν και μετά από αυτή οι οποίες μπόρεσαν να αντισταθούν στην αδικία και να φέρουν τις γυναίκες όχι στο περιθώριο της ιστορίας, αλλά στο κέντρο της.

H πρόεδρος του Hollywood Foreign Press Association, Μεχέρ Τάτνα δηλώνει ενθουσιασμένη που γιορτάζει την 75η επέτειο των Χρυσών Σφαιρών. «Και φυσικά στεκόμαστε δίπλα σε όλες τις γυναίκες». Το HFPA ιδρύθηκε από δημοσιογράφους και στην διάρκεια των χρόνων έχει υποστηρίξει μια σειρά από οργανισμούς υπέρ των δημοσιογράφων. «Και σήμερα ανακοινώνουμε δύο επιδόματα ύψους ενός εκατομμυρίου το καθένα για την υποστήριξη δημοσιογράφων και της δουλείας τους που σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκαν συχνά σε δύσκολη θέση και φέτος. Εσείς οι καλλιτέχνες λέτε με θάρρος ιστορίες που μας επιτρέπουν να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των άλλων. Αυτές οι ιστορίες είναι η ελπίδα μας να φανταστούμε τον κόσμο που θέλουμε να ζήσουμε. Είναι προνόμιο να μοιραζόμαστε ην δουλεία σας με τον κόσμο. Σας Ευχαριστούμε».

Στη σκηνή η Σάρα Πόλσον για να παρουσιάσει το The Post του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η Κάρι Γουάσινγκτον κι ο Γκάρετ Χέντλαντ για τη Χρυσή Σφαίρα Καλυτέρου ηθοποιού σε δραματική σειρά το οποίο πηγαίνει στον Στέρλινγκ Κ. Μπράουν για το This is Us

golden globes 2018 607

Η Ροζάν Μπαρ κι ο Τζον Γκούντμαν στην σκηνή για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής σειράς, η οποία πηγαίνει στο The Handmaid’s Tale.

Στην σκηνή ο Μπρους Μίλερ executive producer και σεναριογράφος για να το παραλάβει, αλλά κι όλοι οι συντελεστές της σειράς. Ευχαριστεί ολους τους ανθρώπους στην Αμερική που προσπαθούν να σταματήσουν το Handmaid's Tale από το να γίνει πραγματικότητα. «Συνεχίστε να το κάνετε».

golden globes 2018 607

Ο Σεθ Ρόγκεν στην σκηνή για να παρουσιάσει το υποψήφιο The Room.

H Κριστίνα Χέντρικς κι ο Νιλ Πάτρικ Χάρις για το βραβείο Β Ανδρικού ρόλου σε μίνι σειρά το οποίο πηγαίνει στον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ για το Big Little Lies

golden globes 2018 607

«Είμαι προνομιούχος γιατί βρίσκομαι εδώ χάρη στην δουλεία μερικών εξαιρετικών γυναικών και ειδικά την Νικόλ Κίντμαν που έκανε αυτή την καλύτερη εμπειρία που είχα στην καριέρα μου.»

Η Μαράια Κάρεϊ κι ο Κόμον στην σκηνή για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερης μουσική η οποία απονέμεται στον Αλεξάντρ Ντεσπλά για το The Shape of Water

golden globes 2018 607

«Merci beaucoup, α αυτή είναι διαφορετικό χρώμα από την προηγούμενη» λέει κοιτάζοντας την Χρυσή Σφαίρα του.

H Κέλι Κλάρκσον κι ο Κιθ Ούρμπαν απονέμουν τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου τραγουδιού στο “This Is Me” από το The Greatest Showman

Στη σκηνή, η Οκτάβια Σπένσερ για να παρουσιάσει το The Shape of Water.

Η Σίρλεϊ ΜακΛέιν κι η Εμα Στόουν, για την Χρυσή Σφαίρα Α Ανδρικού Ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ, η οποία πηγαίνει στον Τζέιμς Φράνκο για το The Disaster Artist.

golden globes 2018 607

«Τον πρώτο που θα πρέπει να ευχαριστήσω είναι τον Τόμι Γουαιζό, έλα πάνω Τόμι. Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί του απόψε.»

golden globes 2018 607

Η Σάρον Στόουν κι ο Τζέι Κέι Σίμονς για την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου σε μίνι σειρά ή τηλεταινία. Η οποία απονέμεται στην Λόρα Ντερν για το Big Little Lies.

golden globes 2018 607

Ευχαριστεί τις συμπρωταγωνίστριές της -την καινούρια μου οικογένεια_ κι όλους όσους πρέπει. Πολλές από εμάς μας είχαν μάθει να μην μιλάμε, να μην αντιδρούμε αλλά πρέπει να αλλάξει, να διδάξουμε τα παιδιά μας ότι πρέπει να το κάνουν.

Ο Σεμπάστιαν Σταν κι Αλισον Τζένεϊ από το I Tonya παρουσιάζουν την υποψήφια ταινία.

Ο Αντι Σάμπεργκ κι η Εϊμι Πόλερ παρουσιάζουν την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων σχεδίων. Η οποία απονέμεται στο Coco των Λι Ανκριτς και Εϊντριαν Μολίνα

«Το Coco δεν θα υπήρχε δίχως το Μεξικό και τις υπέροχες παραδόσεις του, muchicima gracias.»

O Ντουέιν Τζόνσον παρουσιάζει την κόρη του Σιμόν Γκαρσία Τζόνσον, την νέα "πρέσβειρα" των Χρυσών Σφαιρών. Ορκιζόμαστε!

Η Κέιτ Χάντσον κι ο Ααρον Τέιλορ Τζόνσον για την Χρυσή Σφαίρα Β Γυναικέιου Ρόλου η οποία πηγαίνει στην Αλισον Τζάνεϊ για το Ι, Tonya

golden globes 2018 607

Ευχαριστεί τους συνεργάτες της, τον σεναριογράφο, τον σκηνοθέτη και την Μάργκο Ρόμπι, αλλά και την αληθινή Τόνια Χάρνινγκ που είναι στην αίθουσά που επέτρεψε στην ταινία να μιλήσει για το ταξικό ζήτημα στην Αμερική, μέσα από την ιστορία της.

Ολοι όρθιοι στην αίθουσα για να χειροκροτήσουν τον Κερκ Ντάγκλας ο οποίος μαζί με την Κάθριν Ζίτα Τζόουνς, ατενίζει το κοινό από το καροτσάκι του και προσπαθεί να μιλήσει. Οι δυο τους ο τους παρουσιάζουν την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου σεναρίου η οποία απονέμεται στον Μάρτιν Μακ Ντόνα για το Three Billboards outside Ebbing, Missouri

golden globes 2018 607

Είναι τα γενέθλια της μαμάς μου απόψε και της αρέσουν αυτά, οπότε χρόνια πολλά μαμά, αν και νομίζω ότι θα προτιμούσε να κέρδισε το Lady Bird.

Ο Χιου Γκραντ και η Σαρα Τζέσικα Πάρκερ για την Χρυσή Σφαίρ της Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας η οποία απονέμεται στο In the Fade του Φατίκ Ακίν

golden globes 2018 607

«Πως ακριβώς συνέβη αυτό;_ αναρωτιέται ο Φατίχ Ακίν. _Νταιάν αυτό είναι δικό σου. Είναι δικό μας. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς εσένα.»

Ο Χιου Γκραντ ως βρετανός, παρουσιάζει και την υποψήφια Δουνκέρκη!

Και στην σκηνή το καστ του The Assasination of Gianni Vercacci για να παρουσιάσουν την Χρυσή Σφαίρα Ανδρικού ρόλου σε τηλεταινία ή μίνι σειρά η οποία πηγαίνει στον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ για το Fargo.

golden globes 2018 607

Πάντα μου άρεσε να είμαι ηθοποιός και να κάνω παρέα με ηθοποιούς κι εδώ είχα μερικούς φανταστικούς συναδέλφους λέει ο Γιούαν που ευχαριστεί επίσης την σύζυγο και τα τέσσερα (ναι) παιδιά του.

Η Χάλι Μπέρι στη σκηνή για να παρουσιάσει το Get out!

Στη σκηνή η Εμίλια Κλαρκ κι ο Κιτ Χάρινγτον για να παρουσιάσουν την Χρυσή Σφαίρα για καλύτερη κωμική τηλεοπτική σειρά. Η οποία απονέμεται στο The Marvelous Mrs. Maisel

golden globes 2018 607

H Εϊμι Σέρμαν Παλαντίνο και το καστ της σειράς στην σκηνή για να ευχαριστήσει το Amazon όσο ο Τζεφ Μπέζος κοιτάζει από την αίθουσα ευχαριστημένος. «Σας αγαπάμε, φεύγουμε από την σκηνή, έχουν τυρί πίσω.»

Και στη συνέχεια η Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά. Η οποία απονέμεται στον Αζίζ Ανζάρι για το Master of None

golden globes 2018 607

«Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα κερδίσω, γιατί όλα τα site έλεγαν ότι θα χασω. αλλά χαίρομαι που κερδισα γιατί αν χάναμε δύο στη σειρά, θα ήταν χάλια.» Κι ευχαριστεί το Netflix.

«Οταν λες το όνομά της όλοι σταματούν και προσέχουν_ λέει η Ρις Γουίδερσπουν παρουσιάζοντας την Οπρα Γουίνφρεϊ η οποία τιμάται με το βραβείο Σεσίλ Μπ. Ντεμίλ απόψε. _Οι αγκαλιές της μπορούν να σταματήσουν πολέμους. Οπρα σ΄ευχαρισώ για την καλοσύνη και την χάρη σου, για το ότι άλλαξες τις ζωές μας.»

«Το 1969 καθόμουν στο πάτωμα της μητέρας μου βλέποντας την Αν Μπανκροφτ να παρουσιάζει το Οσκαρ στον Σίντεϊ Πουατιέ, γράφοντας ιστορία. Στην οθόνη ήταν ο πιο κομψός άνθρωπος που είχα δει ποτέ και η πρώτη φορά που έβλεπα έναν μαύρο άντρα να δοξάζεται έτσι. Και πάντα προσπαθούσα να εξηγήσω τι σήμαινε για μένα αυτή η στιγμή. Το 1982 ο Σιντνεϊ πήρε το βραβείο Σεσίλ Μπι Ντε Μιλ και δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι υπάρχουν κάποια μαύρα κορίτσια εκεί έξω που με βλέπουν να είμαι η πρώτη μαύρη γυναικά που παίρνει αυτό το βραβείο. Αυτό που ξέρω είναι ότι το να λες την αλήθεια είναι το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε, Και είμαι περήφανη για όλες τις γυναίκες που βρήκαν την δύναμη να μιλήσουν. Και θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που μίλησαν γιατί κι αυτές όπως η μητέρα μου είχαν παιδιά να ταΐσουν και λογαριασμούς να πληρώσουν.»

Η Νάταλι Πόρτμαν κι ο Ρον Χάουαρντ παρουσιάσουν όλους τους άντρες όπως λέει η Πόρτμαν υποψήφιους σκηνοθέτης. Και η Χρυσή Σφαίρα σκηνοθεσίας απονέμεται στον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο για το The Shape of Water

«Από παιδί είχα πίστη στα τέρατα» λέει ο πάντα γλυκύτατος Γκιγιέρμο κάνοντας την αίθουσα να συγκινηθεί και ζητώντας να χαμηλώσει η μουσική που θέλει να τον κόψει. «Μου πήρε 25 χρόνια να φτάσω ως εδώ, δώστε μου ένα λεπτό.»


Η Γκρέτα Γκέργουικ παρουσιάζει την ταινία της, «Lady Bird».


Η Εμα Γουάτσον κι ο Ρόμπερτ Πάτινσον στη σκηνή για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Μίνι Σειράς ή Τηλεταινίας, η οποία πηγαίνει στο «Big Little Lies»


Η Τζέσικα Τσαστέιν κι ο Κρις Χέμσγουορθ παρουσιάσουν τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου - Κωμωδία ή Μιούζικαλ.

Και η Χρυσή Σφαίρα απονέμεται στην Σίρσα Ρόναν για το «Lady Bird»

«Η μαμά μου είναι στο face time σε κάποιου το τηλέφωνο εκεί πέρα, οπότε γειά σου μαμά!»


Στην σκηνή η Ντακότα Τζόνσον για να παρουσιάσει το «Να με Φωνάζεις με τ΄ Ονομά Σου».


Η Σάλμα Χάγιεκ παρουσιάζει το «Τhree Billboards Outside Ebbing, Missouri»


H Αλίσια Βικάντερ και ο Μάικλ Κίτον παρουσιάζουν τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας - Κωμωδία ή Μιούζικαλ που πηγαίνει στο «Lady Bird» της Γκρέτα Γκέργουικ,

Ευχαριστεί όλο ενθουσιασμό τους πάντες, τους γονείς της και τους κατοίκους του Σακραμέντο που της έδωσαν ρίζες και φτερά.


Η Σούζαν Σαράντον και η Τζίνα Ντέιβις παρουσιάζουν τη Χρυσή Σφαίρα A' Ανδρικου Ρόλου σε Δραματική Ταινία.

Και η Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Ταινία απονέμεται στον Γκάρι Ολντμαν για το The Darkest Hour

Δηλώνει έκπληκτος και χαιρετίζει τους συνηποψήφιους του. «Οπως είπε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ το γούστο μου είναι απλό, είμαι ευχαριστημένος με το τέλειο. Είμαι περήφανος για το φιλμ, δείχνει πως οι πράξεις και οι σκέψεις μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, και ω, αυτός ο κόσμος πόσο χρειάζεται να αλλάξει».


Στη σκηνή η Ιζαμπέλ Ιπέρ και η Αντζελίνα Τζολί (ω ναι) για την Χρυσή Σφαίρα Α Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Ταινία.

Και η Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Ταινία απονέμεται στην Φράνσις ΜακΝτόρμαντ για το «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri»

«Εχω μερικά πράγματα να πω, αν και έχει περάσει η ώρα και χρειαζόμαστε μερικές τεκίλες. Κυρίες συνυποψήφιες, οι τεκίλες είναι κερασμένες από μένα. Ηταν θαυμάσιο να είμαι σε αυτό το δωμάτιο απόψε και δω την ριζική αλλαγή που συνέβη στην βιομηχανία απόψε. Σας διαβεβαιώ, οι γυναίκες εδώ απόψε, δεν ήρθαν για το φαγητό», δήλωσε με τον χαρακτηριστικά αφοπλιστικό της τρόπο η Φράνσις Μακ Ντόρμαντ.


Και στην σκηνή η Μπάρμπρα Στρέιζαντ που καταχειροκροτείται για να απονείμει τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Ταινίας. «Ακουσα να λένε ότι είμαι η μόνη γυναίκα που έχει κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα σκηνοθεσίας, Κι αυτό συνέβη πριν από 34 χρόνια. Ψιτ, time's up. Είναι τιμή μου να είναι σε αυτή την αίθουσα απόψε και νιώθω περήφανη που η βιομηχανία μας αποφάσισε να αλλάξει.»

Και η Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Ταινίας απονέμεται στο Three Billboards Outside Ebbing, Missouri του Μάρτιν ΜακΝτόνα

«Περάσαμε θαυμάσια κάνοντας την ταινία. Μια ταινία με καλή καρδιά και καλούς ανθρώπους.»

Κι αυτό ήταν όλο! Ευχαριστούμε που ξενυχτήσατε μαζί μας!


Διαβάστε περισσότερα: