Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2018: Εχουμε οικοδεσπότη!

στα 10

Ο Σεθ Μέγιερς θα είναι ο οικοδεσπότης της 75ης απονομής Χρυσών Σφαιρών, στις 7 Ιανουαρίου 2018 και η Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ υπόσχεται ότι αυτό θα είναι «Το Πάρτι της Χρονιάς».

Χρυσές Σφαίρες 2018: Εχουμε οικοδεσπότη!

Οι οικοδεσπότες της Late Night TV, της νυχτερινής τηλεοπτικής ζώνης, είναι η ξεκάθαρη προτίμηση των θεσμών για το δύσκολο έργο της παρουσίασης των απονομών βραβείων: κάτι που είναι, κατά βάση, αυτοαναφορικό, προβλέψιμο και, σε στιγμές, βαρετό παίρνει από τη σπίθα και το χιούμορ του παρουσιαστή. Κι αν κανείς τολμήσει να πατήσει και στα χνάρια του Ρίκι Τζερβέις, η σπίθα μπορεί να γίνει έκρηξη.

Αυτό σκέφτηκαν μάλλον στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ κι επέλεξαν τον Σεθ Μέγιερς για να παρουσιάσει τις 75ες Χρυσές Σφαίρες - την τελετή απονομής των Golden Globes 2018.

Διαβάστε κι αυτό: Independent Spirit Awards 2018: Οι υποψηφιότητες των «ανεξάρτητων» Οσκαρ

Seth Meyers 607

«Τα μέλη της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ δηλώνουν ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Σεθ Μέγιερς ως οικοδεσπότη της 75ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών» δήλωσε η Πρόεδρος Μέχερ Τάτνα. «Το νατουραλιστικό κωμικό του φλέγμα και το εγγενές ταλέντο να γοητεύει τους θεατές του, ο Σεθ θα μάς βοηθήσει να τιμήσουμε και φέτος τους καλύτερους της μικρής και της μεγάλης οθόνης σε μία τελετή που παραδοσιακά αποτελεί το Πάρτι της Χρονιάς!»

Ο Μέγιερς, απόφοιτος του Saturday Night Live (όπως και οι Τίνα Φέι, Εϊμι Πόλερ, οικοδέσποινες επί σειρά ετών, αλλά κι ο περσινός παρουσιαστής Τζίμι Φάλον) παρουσιάζει εδώ και 4 χρόνια το νυχτερινό του talk show (Late Night with Seth Meyers) στο NBC, μία αιχμηρή σάτιρα της επικαιρότητας με καλεσμένους, στους οποίους δε χαρίζεται.

Δείτε κι αυτό: Oscars 2018: Ρεκόρ χωρών στην κούρσα για το Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας

Seth Meyers EMMY 607

Ο 44χρονος αμερικανός κωμικός είχε παρουσιάσει και τα βραβεία ΕΜΜΥ το 2014.

Αυτή η τελετή θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Μέχρι στιγμής οι οικοδεσπότες της νυχτερινής ζώνης έχουν αποδειχθεί πολύ πιο ήπιοι με τα σκάνδαλα κατηγοριών σεξουαλικής παρενόχλησης που βαραίνουν με τη σκιά τους το Χόλιγουντ - κάτι ιδιαίτερα απογοητευτικό. Εκτός από τον Μέγιερς, ο οποίος δε χαρίστηκε σε κανέναν παραγωγό που μπορεί να κρατά το μέλλον του στα χέρια του. Τι θα πει άραγε από τη σκηνή του live show των Χρυσών Σφαιρών;

Διαβάστε περισσότερα: