Buzz

«There is no such thing as truth. I mean it’s bullshit»: Η Μάργκο Ρόμπι λέει τα πράγματα όπως είναι, στο teaser του «I, Tonya»

στα 10

Βασισμένη στην εξωφρενική όσο και αληθινή ιστορία της πρωταθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ, Τόνια Χάρντινγκ, η ταινία του Κρεγκ Γκιλέσπι αναμένεται να φέρει τη Ρόμπι στα Οσκαρ.

«There is no such thing as truth. I mean it’s bullshit»: Η Μάργκο Ρόμπι λέει τα πράγματα όπως είναι, στο teaser του «I, Tonya»

Update 2/11: Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο τρέιλερ της ταινίας

Βασισμένο σε μια εξωφρενική όσο και αληθινή ιστορία, το «I, Tonya» ξετυλίγει τη ζωή της πρωταθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ, Τόνια Χάρντινγκ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του αθλητισμού.

Η Χάρντινγκ υπήρξε η πρώτη Αμερικανίδα αθλήτρια που κατόρθωσε να πραγματοποιήσει τη φιγούρα-ιερό δισκοπότηρο του καλλιτεχνικού πατινάζ, ολοκληρώνοντας το περίφημο τριπλό άξελ σε έναν διαγωνισμό του 1991. Ομως οι επιτυχίες της στον πάγο δεν συμβάδιζαν με την ευτυχία στην προσωπική της ζωή, καθώς βρισκόταν πάντοτε σε διαμάχη με τη δύστροπη μητέρα της και αναγκάστηκε να παλέψει για οτιδήποτε είχε.

Διαβάστε ακόμη: Η Μάργκο Ρόμπι είναι έτοιμη για το στέμμα της

I, Tonya 607

Αν και τεχνικά ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη παγοδρόμος, το να ικανοποιήσει τους κριτές αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο, και συχνά συναντούσε επικρίσεις για την έλλειψη δεξιοτεχνίας και την αντισυμβατική ομορφιά της. Οταν συνάντησε τον Τζεφ Γκιλούλι, εκείνος θα της πρόσφερε την πολυπόθητη απόδραση από τη μητέρα της, μια ενθαρρυντική φωνή στον πάγκο και, μοιραία, τις διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, που θα κορυφώνονταν με τη διαβόητη επίθεση στην αντίπαλό της και Ολυμπιονίκη, Νάνσι Κέριγκαν, που θα επισκίαζε για πάντα την καριέρα της.

Ο Κρεγκ Γκιλέσπι («Lars and the Real Girl», «Fright Night») σκηνοθετεί την ιστορία της σχεδόν σαν μια μαύρη κωμωδία, η οποία απέσπασε εξαιρετικά ευνοϊκές κριτικές έπειτα από την προβολή της στο Φεστιβάλ του Τορόντο όπου έκανε την πρεμιέρα της, δίνοντας ταυτόχρονα στη Μάργκο Ρόμπι την ευκαιρία να παραδώσει την καλύτερη ερμηνεία της μέχρι τώρα καριέρας της.

I, Tonya 607

I, Tonya 607

Αν πιστέψουμε τις φήμες, το φιλμ αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του στις προσεχείς οσκαρικές υποψηφιότητες, με σχεδόν σίγουρη την παρουσία της Ρόμπι και αρκετά πιθανή την υποψηφιότητα της πάντοτε υπέροχης Αλισον Τζάνεϊ, η οποία υποδύεται τη μητέρα της Χάρντινγκ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου και μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Update 2/11: Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ


Διαβάστε ακόμη