Buzz

Ο Κρίστοφερ Πλάμερ σχολιάζει την αντικατάσταση του Κέβιν Σπέισι

στα 10

O Κρίστοφερ Πλάμερ έκανε δηλώσεις για όσα συνέβησαν με το σκάνδαλο Κέβιν Σπέισι και οδήγησαν στο να τον αντικαταστήσει στο «All the Money in the World».

Ο Κρίστοφερ Πλάμερ σχολιάζει την αντικατάσταση του Κέβιν Σπέισι

Μιλώντας στους ρεπόρτερ του Vanity Fair, στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του «The Man Who Invented Christmas», ο Κρίστοφερ Πλάμερ ομολόγησε ότι νιώθει «αμήχανα» και «εξαιρετικά στενάχωρα» για το ότι βρέθηκε στη θέση να αντικαταστήσει τον Κέβιν Σπέισι, όταν μετά τις αποκαλύψεις των κατηγοριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης 14χρονων αγοριών που εκκρεμούν εις βάρος του Σπέισι, η Sony αποφάσισε ριζικές αλλαγές στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, «All the Money in the World».

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Κρίστοφερ Πλάμερ αντικαθιστά τον Κέβιν Σπέισι στο «All the Money in the World»

kevin spacey

Και ο 88χρονος ηθοποιός αρκέστηκε στο να σχολιάσει μόνο τις συνέπειες, όχι τις αιτίες του γεγονότος. Μίλησε ως ηθοποιός, για τον ηθοποιό.

«Νομίζω ότι είναι πολύ θλιβερή η θέση του. Ο Κέβιν είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και προικισμένος ηθοποιός, κι όλο αυτό είναι θλιβερό. Κρίμα, μόνο αυτό έχω να πω...» δήλωσε ο Πλάμερ.

Διαβάστε ακόμα: Το Netflix διέκοψε κάθε συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι

Η αντικατάσταση του Σπέισι από τον Πλάμερ συνέβη μετά από καταιγιστικές εξελίξεις: όταν η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «All the Money in the World» αρχικά αποσύρθηκε από το AFI Fest, και μετά απειλήθηκε η έξοδός της από απόφαση της Sony να «τη σπρώξει» προς «άγνωστη» ημερομηνία πρεμιέρας (όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό: αργός θάνατος), ο Σκοτ παρενέβη και έδωσε αποφασιστική λύση. Να αντικαταστήσει τον Σπέισι (κάτι που θα στοιχήσει στο στούντιο 10 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον σε γυρίσματα και post production).

[image 82248]

«Δεν αντικαθιστώ τον Κέβιν, όσο ξαναρχίζουμε την ταινία από την αρχή» είπε ο Πλάμερ στο πώς θα αντιμετωπίσει το ρόλο. «Επαναλαμβάνω: με λυπεί ότι συνέβη όλο αυτό, αλλά τι μπορώ να κάνω; Εμένα μου δόθηκε ένας ρόλος. Θαυμάζω τον Ρίντλεϊ Σκοτ και είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του. Πριν από πολύ καιρό ήμουν κι εγώ ανάμεσα στα ονόματα που διεκδικούσαν αυτό το ρόλο. Οπότε τον ήξερα καλά. Οταν ήρθε τώρα ο Ρίντλεϊ και μου τον πρότεινε δέχθηκα αμέσως γιατί μου αρέσει πολύ και το σενάριο. Είναι ένα θαυμάσιο σενάριο...»

Τα νέα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 10 Νοεμβρίου και χρειάζονται 10-14 μέρες για να ολοκληρωθούν σε Ρώμη και Λονδίνο. «Θα είναι κάτι δύσκολο, αλλά και προκλητικό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο. Είμαι άλλωστε συνηθισμένος σε ρόλους με πολύ διάλογο...»

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη του Πλάμερ να μιλήσει μόνο για τη δουλειά του - μόνο και μόνο η ηλικία του, η άλλη γενιά του πρέπει να του φέρνει τρομερή αμηχανία για να σχολιάσει την ουσία των γεγονότων. Αλλωστε ως ένας από τους τελευταίους του Old Hollywood, όλα αυτά πρέπει να του φαντάζουν παράδοξα: ποιοι πλήρωναν τότε για όσα γινόντουσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες των παραγωγών και των στούντιο και των μεγαλο-πρωταγωνιστών;

Διαβάστε περισσότερα: