Buzz

Oscars 2016: 20 φετινοί υποψήφιοι εξομολογούνται

στα 10

Από τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ως τη Σάρλοτ Ράμπλινγκ κι από την Κέιτ Γουίνσλετ ως τον Μπράιαν Κράνστον, 20 από τους φετινούς υποψήφιους για Οσκαρ μιλούν στην κάμερα του ew για το τι έκανε τη δουλειά τους ξεχωριστή.

Oscars 2016: 20 φετινοί υποψήφιοι εξομολογούνται

«Εβρισκα πάντα συναρπαστική την ιδέα μιας γυναίκας μαχητή των δρόμων», λέει ο Τζορτζ Μίλερ για τη Φουριόζα του «Mad Max», μιλώντας στην κάμερα του Entertainment Weekly. Μαζί του, 20 από τους φετινούς οσκαρικούς υποψήφιους μοιράζονται τη σχέση τους με τη συγκεκριμένη ταινία για την οποία προτείνονται, τις ενδόμυχες σκέψεις και τα μυστικά τους.

Η Σάρλοτ Ράμπλινγκ εξηγεί, «ενσαρκώνοντας την Κέιτ στο "45 Χρόνια", μπόρεσα να χρησιμοποιήσω κάποια πράγματα που δεν έχω λύσει ακόμα στη ζωή μου, οπότε αυτό είναι το δικό μου μυστικό», ο Μπράιαν Κράνστον μιλά για το πώς αντιμετώπισε την πληθωρική θεατρικότητα του Ντάλτον Τράμπο. Η Κέιτ Μπλάνσετ θέλησε να βοηθήσει το κοινό «να ταυτιστεί με τη σιωπηλή, ιδιωτική κόλαση στην οποία ζει η Κάρολ», ο Ματ Ντέιμον γελά με το πώς βρίζει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, η Μπρι Λάρσον επισημαίνει το ευτύχημα του να τη συμπαθήσει ο μικρός συμπρωταγωνιστής της στο «Room», Τζέισον Τρέμπλεϊ, για τον οποίο ωστόσο το καλύτερο στοιχείο της εμπειρίας ήταν ότι έκανε τα δικά του stunts σαν τον Τομ Κρουζ! Η Κέιτ Γουίνσλετ δηλώνει ότι δεν έχει πλάκα ν' αναλαμβάνεις ένα ρόλο αν ήδη ξέρεις πώς θα τον παίξεις, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κι η Τζένιφερ Τζέισον Λι μοιάζουν εξίσου ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι έπαιξαν σχεδόν χωρίς διάλογο. Ανθρωποι της επικαιρότητας, άνθρωποι μάλλον μαγικοί, σ' ένα βίντεο τρισήμισι λεπτών που θα θελήσετε να δείτε πάνω από μια φορά.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2016: Τα γραφεία στοιχημάτων προβλέπουν τους νικητές

Διαβάστε και δείτε ακόμη: