Συνέντευξη

Ο Σερ Αλισερ Θορν εξηγεί αποκλειστικά στην κάμερα του Flix το φινάλε του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»!

στα 10

O Ουαλός ηθοποιός Οουεν Τιλ αποκαλύπτει στην κάμερα του Flix όλη την αλήθεια για το «συμβάν» με το οποίο τελείωσε ο 5ος κύκλος.

Ο Σερ Αλισερ Θορν εξηγεί αποκλειστικά στην κάμερα του Flix το φινάλε του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»!

SPOILERS ALERT: Ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάμε. Αν δε θέλετε να ξέρετε και δεν έχει δει τον 5ο κύκλο του «Game of Thrones», μην πατήσετε play (spoilers).

O Ooυεν Τιλ, ο 54χρονος θεατρικός κυρίως ηθοποιός από την Ουαλία, ερμηνεύει στο «Game of Thrones» τον Σερ Αλισερ Θορν, τον μέχρι πρότεινος ηγέτη της φρουράς του Τείχους, ο οποίος ήταν το αντίθετο του Τζον Σνόου: σκληρός, άκαρδος, ένας «πολιτικός» με ατζέντα, ένας πολεμιστής που όμως στη μάχη του Καστλ Μπλακ αποδείχθηκε συνεπής και δυνατός σε αυτό που είναι ταγμένος. Την υπεράσπιση του Τείχους.

ser allister thorne 607 1

Ομως, αν είδατε το συγκλονιστικό φινάλε του 5ου κύκλου, ξέρετε πολύ καλά για την ανταρσία της Φρουράς ενάντια στον Τζον Σνόου. Γνωρίζετε ποιος κινητοποίησε ποιους, ποιος θεωρήθηκε προδότης, ποιος ήταν το δόλωμα και ποιος έπεσε νεκρός στο τελευταίο πλάνο του επεισοδίου, σκορπώντας κύμματα οργής και θλίψης στους φανατικούς της σειράς. «Ο τελευταίος τίμιος άνθρωπος στο Γουέστερος έπεσε νεκρός» έγραψαν πολλά sites, τονίζοντας ότι στα βρώμικα διαπλεκόμενα κυκλώματα αυτού του μεσαιωνικού κόσμου, ελάχιστοι ήταν οι ήρωες.

Θυμηθείτε σκηνή-σκηνή τι συνέβη στο φινάλε του 5ου κύκλου Game of Thrones: «Game of Thrones», Κύκλος 5, Επεισόδιο 10

jon snow death 607

Από τότε όμως άρχισαν συζητήσεις, αναλύσεις και παραφιλολογίες σε επίσημα σάιτς και ανεπίσημα φόρα: είναι πράγματι νεκρός; Μήπως τον αναστήσει η Μελισάνδρη που επέστρεψε στο Τείχος; Μήπως ο Σνόου επιστρέψει ως Γουάιλντλινγκ; Θεωρίες, ερμηνείες, ευχολόγια. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς τρέχοντας να διαβάσουμε την κάθε ανάλυση, ευχόμασταν να αποδειχθούμε λάθος. Ευχόμασταν να μην έχει σκοτωθεί ο κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς, τον οποίο υποστηρίζαμε ως δίκαιο διεκδικητή του θρόνου.

Τι δήλωσε ο ίδιος ο «Τζον Σνόου»: Μην ακούτε κανέναν άλλον: συγκεντρώσαμε όλα όσα είπε ο Κιτ «Jon Snow» Χάρινγκτον για το φινάλε του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»

ser allister thorne 607 2

Μέχρι που συναντήσαμε το «φονιά» του. Ο Οουεν Τιλ (ένας εξαιρετικά γλυκός, ζεστός, διαχυτικός άνθρωπος) βρισκόταν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Nocturne», του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Κωνσταντίνου Φραγκόπουλου (για την οποία θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα). Το Flix τον συνάντησε για μία αποκλειστική συνέντευξη κι εκείνος ήταν πρόθυμος να μας εξηγήσει τι είδαμε και να μας αποκαλύψει τι θα δούμε ή ποιον δε θα ξαναδούμε (ποτέ;).

Εκτός από όλα αυτά, μάς διηγήθηκε πώς του συμπεριφέρθηκαν οι Ελληνες φανς που τον συνάντησαν στο δρόμο (καθώς το φινάλε του 5ου κύκλου προβλήθηκε όσο ήταν ο ίδιος εδώ), πώς είναι τα γυρίσματα στο «Τείχος» (ένα νταμάρι στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας) και ποιον θέλει ο ίδιος προσωπικά να δει να κάθεται στον Σιδερένιο Θρόνο.

Πατήστε το play:


Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»:

Διαβάστε τα πάντα για τον 5ο Κύκλο Game of Thrones: