TV & STREAMING

«Glee»: η επόμενη μέρα μετά την τραγωδια...

στα 10

O θάνατος του Κόρι Μοντίθ την περασμένη εβδομάδα έθεσε για ακόμη μια φορά σε τροχιά το απέραντο σκοτάδι που κρύβεται πίσω ακόμη και από την πιο πολύχρωμη επιτυχία. Τι σημαίνει όμως η απώλεια του Φιν Χάτσον για το μέλλον του «Glee»;

«Glee»: η επόμενη μέρα μετά την τραγωδια...

«Οταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι τόσο θλιβερό και σοκαριστικό, τι κάνεις; Ακυρώνουμε τη σειρά; Ξεκινάμε γυρίσματα τον Ιανουάριο; Τι κάνουμε; Αποφασίσαμε αυτό που είναι το καλύτερο για όλους, να επιστρέψουμε στη δουλειά και να είμαστε μαζί με όλους όσους τον ήξεραν και τον αγάπησαν ώστε όλοι να θρηνήσουμε μαζί.», δηλώνει σε συνέντευξη του στο Hollywood Reporter ο δημιουργός του «Glee» Ράιαν Μέρφι, επιβεβαιώνοντας πως η προγραμματισμένη για το φθινόπωρο έναρξη του νέου κύκλου της σειράς θα γίνει κανονικά, απλά με μια εβδομάδα καθυστέρηση, στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο Μέρφι αποκάλυψε ακόμη στη συνέντευξη πως πρότεινε στην Λέα Μισέλ, τη Ρέιτσελ Μπέρι της σειράς και σύντροφο του Μοντίθ στη ζωή πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν η ίδια αποφάσιζε να μην συνεχίσει στο «Glee», αλλά εκείνη απάντησε πως αυτό δεν είναι καν επιλογή, κάνοντας τον Μέρφι να επαινέσει το θάρρος με το οποίο αντιμετώπισε την τραγωδία της απώλειας.

2

Για το πως ακριβώς θα ενσωματωθεί η απουσία του Φιν από τη σειρά, ο Μέρφι δήλωσε πως αυτό θα γίνει στο τρίτο επεισόδιο του νέου κύκλου, αφού τα δύο πρώτα επεισόδια είναι αφιερωμένα στους Beatles και είναι ήδη προγραμματισμένα, και πως σε κάθε περίπτωση δεν θα εμφανιστεί κάποιος νέος ηθοποιός στο ρόλο του Μοντίθ: «Το σωστό αυτή τη στιγμή για τη σειρά είναι να αφήσουμε τον χαρακτήρα να περάσει. Οταν θα κάνουμε το αφιέρωμα στον Φιν πρέπει οι ηθοποιοί να μην αναπαράγουν τα συναισθήματα που ένιωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε αλλά να το κάνουν με έναν "ανεβαστικό" τρόπο. Αν το κάνουμε με ευθύνη και βοηθήσουμε τους νέους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πως μπορείς να επεξεργαστείς τα πιο δυνατά συναισθήματα, τότε θα είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.»

2

Ο Κόρι Μοντίθ που πέθανε σε ηλικία 31 ετών μετά από χρήση ηρωίνης και αλκοόλ, όπως έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα, και υπήρξε από παιδί εθισμένος στα ναρκωτικά με μεγάλες περιόδους που ήταν καθαρός, είχε καταφέρει μέσα από τη σχέση του με τους συμπρωταγωνιστές του στο «Glee» να αντισταθεί στον εθισμό του: «Είναι πάντα θλιβερό και σοκαριστικό όταν κάποιος τόσο νέος πεθαίνει, αλλά ένα από τα πράγματα που κάνει το θανατό του ακόμη πιο στενάχωρο είναι πως όλοι εμείς που τον αγαπούσαμε προσπαθήσαμε πολλές φορές να τον κάνουμε να αισθανθεί καλύτερα. Μόλις γνώριζες τον Κόρι, τον ερωτευόσουν αυτόματα γιατί ήταν ταυτόχρονα ένας άγγελος και ένας διάβολος. Ηταν κάποιος που από ένστικτο ήθελες συνέχεια να προστατεύεις γιατί το ένιωθες πως ήταν ένα παιδί με οικογενειακά προβλήματα και μετά από μια πολύ σκληρή παιδική ηλικία βρέθηκε χαμένος στη ζωή.»

Δείτε εδώ ένα πρώτο teaser του πέμπτου κύκλου του «Glee» - χωρίς τον ΦΙν:


Διαβάστε ακόμη: