Buzz

Το «You're the Worst» επιστρέφει με 3ο κύκλο και trailer!

στα 10

Μία από τις πιο αλλόκοτες και ειλικρινείς σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης επιστρέφει σε λίγες μέρες με τρίτο κύκλο. Δείτε το trailer.

Το «You're the Worst» επιστρέφει με 3ο κύκλο και trailer!

Eκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2014, ακολουθώντας μία απλή (;) σεναριακή ιδέα: δύο εραστές δε θα πουν/κάνουν τίποτα από αυτά που λένε/κάνουν όσοι προσπαθούν για σχέση. Εκείνοι θα αναγνωρίσουν ότι είναι fuck buddies και δε θα ωραιοποιήσουν τίποτα από τους τοξικούς εαυτούς τους.

Αλλωστε ο Τζίμι είναι σε μία πολύ περίεργη στιγμή της ζωής του: πάλαι ποτέ ελπιδοφόρος νέος συγγραφέας έχει κολλήσει και δεν μπορεί να δουλέψει. Κι όσο για την Γκρέτσεν: μία ζωή PRίστα σε δισκογραφική εταιρία έχει κάψει εγκέφαλο και δεξαμενή υπομονής και κινείται εντελώς αυτοκαταστροφικά, τόσο στην καριέρα της όσο και στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε κι αυτό: Οι 25 must τηλεοπτικές πρεμιέρες του καλοκαιριού

youre the worst 607 1

Υπάρχουν και οι δευτεραγωνιστικές ιστορίες της χωρισμένης κοκκινομάλλας κολλητής και του περίεργου συγκάτοικου, αλλά το ζευγάρι έχει το ενδιαφέρον καθώς... φυσικά με έναν εντελώς παράξενο τρόπο αυτή η ειλικρινής σχέση γίνεται... σχέση.

Κι ενώ η πρώτη σεζόν εξερευνούσε αυτά τα όρια, ήρθε η δεύτερη για να μας ανατρέψει όσα ξέραμε για τις κωμικές σειρές (ακολουθώντας ίσως το trend του Louis CK), εστιάζοντας με γενναίο, πρωτότυπο και ειλικρινή τρόπο στην κατάθλιψη της ηρωίδας.

youre the worst 607 2

Περισσότερη «καλή» τηλεόραση εδώ

Είχαμε γράψει στο Flix:

Μιλώντας για θλίψη κρυμμένη μέσα σε κωμικό περίβλημα: «You’re the Worst». Εκεί που την 1η του σεζόν ήταν μια απόλυτα χαριτωμένη και κυνική ερωτική ιστορία για οριακά κοινωνιοπαθείς millennials, πέρσι εξελίχθηκε απρόσμενα στην πιο αφοσιωμένη και θαρραλέα εξερεύνηση της κατάθλιψης στην τηλεόραση, με την Έια Κας να δίνει μια από τις πιο μεστές ερμηνείες οπουδήποτε στην τηλεόραση.

Στις 31 Αυγούστου η πρεμιέρα του 3ου κύκλου στο FX. Δείτε το trailer:

.

Διαβάστε περισσότερα: