Buzz

Βρέθηκε νέος σκηνοθέτης της live action μεταφοράς του «Your Name.»

στα 10

Ο Αμερικανοκορεάτης σκηνοθέτης του πολυβραβευμένου «Minari» Λι Αϊζακ Τσανγκ αναλαμβάνει να γράψει το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας.

Βρέθηκε νέος σκηνοθέτης της live action μεταφοράς του «Your Name.»

Εχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε πως ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς θα αναλάβει την παραγωγή της live action κινηματογραφικής μεταφοράς του υπέροχου anime του Μακότο Σινκάι «Your Name.». Μέσα σε αυτά τα χρόνια είχε ανακοινωθεί πως ο υποψήφιος με Οσκαρ σκηνοθέτης του «Arrival» Ερικ Χέισερ είχε αναλάβει να γράψει το σενάριο, με την σεναριογράφο του «The Big Sick» Εμιλι Β. Γκόρντον να παίρνει τα ηνία λίγο καιρό μετά, ενώ μόλις πέρσι είχε ανακοινωθεί πως ο Μαρκ Γουέμπ θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας η οποία θα επικεντρώνονταν στην ιστορία ενός ιθαγενούς κοριτσιού από την Αμερική και ενός αγοριού από το Σικάγο οι οποίοι μαγικά μπαίνουν ο ένας στο σώμα του άλλου.

Διαβάστε ακόμα: Η μικρού μήκους anime ταινία «Samurai & Shogun (Rick and Morty)» είναι αιματηρά υπέροχη

kimi no na wa

Τώρα όμως το Deadline αναφέρει πως ο σκηνοθέτης της βραβευμένης ταινίας «Minari» Λι Αϊζακ Τσανγκ, η οποία κατάφερε να μαγέψει το κοινό στο φετινό Φεστιβάλ του Sundance και έχει ήδη δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο οσκαρικό buzz, αναλαμβάνει να γράψει ξανά το σενάριο από την αρχή και να την σκηνοθετήσει. Αυτό σημαίνει μάλλον πως η ιστορία δεν θα επικεντρώνεται στους Αμερικάνους ιθαγενείς, κάτι που πολλοί φοβόντουσαν πως θα ήταν σκέτη καταστροφή χωρίς κάποιος Αμερικάνο ιθαγενή σεναριογράφο στην ομάδα, με τον Αμερικανοκορεάτη Τσαγνκ, έναν ίσως από τους πιο ταλαντούχους νέους κινηματογραφιστές της γενιάς του, να γράφει κάτι πιο προσωπικό και πιο οικείο σε εκείνον.

Η ταινία, την οποία έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο Μακότο Σινκάι κατάφερε να κερδίσει πάνω από 330 εκατομμύρια δολάρια στην Ιαπωνία και έμεινε στην κορυφή του box office για 12 εβδομάδες, έρχοντας μόλις δεύτερη πίσω από το «Spirited Away» του Χαγιάο Μιγιαζάκι, και μιλάει για την ιστορία δυο νεαρών, μιας κοπέλας και ενός αγοριού, που ζουν τελείως διαφορετικές ζωές σε δυο διαφορετικά μέρη της Ιαπωνίας, όπου ανακαλύπτουν πως έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν μεταξύ τους σώματα, και προσπαθούν απεγνωσμένα να βρεθούν και να σταματήσουν μια επερχόμενη καταστροφή.

Δείτε το τρέιλερ του anime παρακάτω.


kimi no na wa