Buzz

Χορέψτε μαζί με τους Arcade Fire!

στα 10

Το καινούργιο βίντεο κλιπ των Arcade Fire φέρει την υπογραφή του Βίνσεντ Μόρισετ και κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, μια παραδοσιακή και μια στην οποία τα μέλη του συγκροτήματος σας προσκαλούν να χορέψετε μαζί τους...

Χορέψτε μαζί με τους Arcade Fire!

Ο,τι γνώμη κι αν έχεις για τους Arcade Fire, το μόνο που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις είναι πως παραμένουν η πιο εφευρετική μουσική κολεκτίβα του πλανήτη. Μια ομάδα από υπερταλαντούχους μουσικούς που ακόμη και μετά από τρία άλμπουμ (και τεράστια επιτυχία) συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αυτό που κάνουν με τον ενθουσιασμό ενός εφήβου και με εκείνη την σπάνια ατέρμονη αναζήτηση του καινούργιου, του μη βαρετού, του διαρκώς ανανεώσιμου.

Ισως γι' αυτό, ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του «The Suburbs» (και ενώ η βράβευση τους με το Grammy καλύτερου δίσκου της χρονιάς μοιάζει ήδη παρελθόν) συνεχίζουν το ταξίδι τους στα προάστια της indie σκηνής, κυκλοφορούν το τέταρτο (μόλις) βίντεο κλιπ από το δίσκο, μετά τα «Ready to Start», «We Used to Wait» και «Τhe Suburbs», το τελευταίο συνοδευόμενο από το «Scenes from the Suburbs» σε σκηνοθεσία του Σπάικ Τζόνζι.

Το βίντεο κλιπ για το «Sprawl II (Mountains Beyond Mountains)» φέρει την υπογραφή του Βίνσεντ Μόρισετ (δημιουργό του site για το δεύτερο δίσκο του συγκροτήματος «Neon Bible», σκηνοθέτη του «Inni» των Sigur Ros και καλεσμένο στην Αθήνα του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας το Σεπτέμβρη που μας πέρασε) και κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές.

Μια παραδοσιακή, με την Ρετζίν Τσασάν στα φωνητικά να χορεύει ανάμεσα στα μασκοφορεμένα υπόλοιπα μέλη της πολυμελούς κολεκτίβας και μια interactive στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε, αρκεί να ενεργοποιήσετε την webcam σας.

Δείτε παρακάτω την παραδοσιακή εκδοχή του βίντεο, δείτε εδώ την επίσημη «πρόσκληση» από τα μέλη των Arcade Fire και επισκεφτείτε το επίσημο site του «Sprawl II (Mountains Beyond Mountains)» για έξτρα...χορό!