Industry

Το «Χ-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» είναι η πιο εμπορική ταινία του 2014 (μέχρι τώρα)

στα 10

Με συνολικές εισπράξεις 712 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, το «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» είναι (με διαφορά) η πιο εμπορική ταινία του 2014 μέχρι τώρα.

Το «Χ-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» είναι η πιο εμπορική ταινία του 2014 (μέχρι τώρα)

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, οι εισπράξεις του «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» έστειλαν το συνολικό franchise των μεταλλαγμένων της Marvel στο συνολικό ποσό εισπράξεων των 3 δισεκατομμυρίων παγκοσμίως.

Και μετά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ταινία βρέθηκε στην πρώτη θέση του παγκόσμιου box-office για το 2014 με συνολικές εισπράξεις περισσότερες από 712 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας τόσο το «The Amazing Spider-Man 2» (703.7 εκ. δολάρια), όσο και το «Captain America: The Winter Soldier» (711.2 εκ. δολάρια).

Τίποτα δεν έχει βέβαια κριθεί ακόμη καθώς μέσα στο 2014 αναμένονται τα βαριά πυροβολικά των «Transformers 4: Εποχή Αφανισμού» (ήδη βρίσκεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως), των «Guardians of the Galaxy», του «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν, του «Αγώνες Πείνας: Μockingjay - Μέρος Πρώτο» και του «The Hobbit: The Battle of the Five Armies» που μπορεί και να ξεπεράσουν το φιλμ του Μπράιαν Σίνγκερ.

Στην Ελλάδα το «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» έχει ξεπεράσει ήδη τις 100.000 εισιτήρια, πράγμα που για την πεσμένη γενικά εικόνα των ελληνικών αιθουσών αποτελεί κάτι σαν μια μικρή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη: